Цікаве

У Єгипті відкриють найбільший у світі курорт

Курорт робитиме ставку на унікальне розташування в окремій бухті на березі Червоного моря на південь від Хургади - світового центру підводного плавання, сімейного відпочинку та гри в гольф

Турецька готельна мережа Rixos Hotel, що входить до міжнародної групи Accor, уклала партнерську угоду з компанією «The Eastern Company for Investment and Touristic Development» щодо управління найбільшим у світі розкішним курортом Rixos Hurghada Makadi Bay.

Про це повідомляє 1NEWS.

Після завершення реконструкції та будівництва курорт буде відкритий у 2020 році та матиме 1636 номерів з інфраструктурою світового рівня для відпочинку, спорту і розваг.

Курорт робитиме ставку на унікальне розташування в окремій бухті на березі Червоного моря на південь від Хургади – світового центру підводного плавання, сімейного відпочинку та гри в гольф.

Оновлена інфраструктура курорту буде включати індивідуальні вілли, критий і відкритий спа-центри, фітнес-центр, дитячі клуби, аквапарк, пляжний лаундж, великий конференц-центр, широкий вибір ресторанів і барів, а також велику розважальну зону з амфітеатром.

Після завершення першого етапу відбудеться офіційне відкриття Rixos Hurghada Makadi Bay з номерним фондом у 815 номерів, включаючи вілли. Перша черга курорту також включатиме 12 ресторанів та барів, пляжний лаундж, 1500 кв. м приміщень для нарад, оздоровчий і спа-центр площею 2400 кв. м, численні басейни, малий аквапарк, дитячі клуби та відкриті майданчики для фітнесу і розважальних програм.

Друга фаза реконструкції почнеться, як тільки курорт відкриє свої двері, й  включатиме аквапарк площею 23 000 кв. м, а також модернізацію решти готельної інфраструктури. «Це знаковий момент в історії розвитку нашого бренду, який виводить на ринок найбільший в світі курорт Rixos з найширшим спектром послуг, унікальних і динамічних розваг», – заявив засновник і голова правління Rixos Hotels Феттах Тамінджи.

Очікується, що Rixos Hurghada Makadi Bay стане курортом для вимогливих мандрівників й представників корпоративного бізнесу з ключових ринків, таких як Європа та СНД.

Джерело: УНІАН

Back to top button