Цікаве

У Туреччині створили ефективний пристрій для очищення повітря від коронавірусу (ФОТО)

Ефективність приладу для знезараження повітря, стерилізації навколишнього середовища та боротьби з коронавірусом становить 99%

У провінції Денізлі, що на заході Туреччини, викладачі та студенти Сарайкьойського професійно-технічного училища виготовили пристрій, який очищає повітря на 99% від коронавірусу.

Про це повідомляє 1NEWS.

Ефективність приладу для знезараження повітря, стерилізації навколишнього середовища та боротьби з коронавірусом становить 99%. Це т.зв. озоновий пристрій, що дозволяє знищувати мікроби, віруси, бактерії, грибки та мікроорганізми, шкідливі для здоров’я людини.

Пристрій уже зареєстрований під торговою маркою Sarozon і доступний у продажу за попереднім замовленням. Ціна у дерев’яному корпусі – 2,8 тисячі турецьких лір (10 тис. грн – ред.), у металевому 2 тисячі лір (7,3 тис.грн – ред.).

«Нашою метою було створення здорового середовища під час пандемії. Ми раді, що нам це вдалося. Ми імпортуємо лише насосну частину нашого пристрою, всі інші – ми виготовили самостійно», – розповіли розробники.

Вони стверджують, що принцип дії приладу – очищення повітря озоном, але він відмінний він того, що вже існує.

В училищі вже налаштували виробництво трьох видів приладів – для стандартних та великих кімнат, а також залів.

Джерело: Укрінформ

Back to top button