Цікаве

У США затримали жінку, яка 20 років безкоштовно подорожувала літаками

Мерилін Гартман вдалося проникнути на 30 авіарейсів без квитка

У міжнародному аеропорту О’Хара у місті Чикаго, США, затримали 69-річну Мерилін Гартман, яка протягом майже 20 років літала авіарейсами без квитка.

Жінку затримали після інтерв’ю, в якому вона розповіла, що виходить на пенсію та припиняє свої безкоштовні мандри, а за 2 дні знову з’явилася в аеропорту, – інформує 1NEWS.

За останні 20 років Мерилін Гартман вдалося проникнути на 30 авіарейсів без квитка. Вперше вона сіла «зайцем» до літака у 2002 році та безкоштовно долетіла до Копенгагена. Також вона змогла потрапити на рейси до Сіетла, Фенікса, Філадельфії, Атланти, Сан-Франциско, Лондона.

У 2014 році жінку вперше заарештували, коли вона летіла з міста Сан-Хосе, що у штаті Каліфорнія, до Лос-Анджелеса. Судді попереджали, щоб вона відмовилася від цієї незаконної практики, проте вже за 7 місяців Мерилін знову сіла на літак без квитка.

Після першого арешту правоохоронці ще кілька разів затримували жінку, а працівники аеропорту О’Хара вже знають «мандрівницю» на ім’я.

Мерилін Гартман була визнана неосудною, оскільки має біполярний розлад. В інтерв’ю телеканалу CBS2 вона розповіла, що виросла у сім’ї, де «були насильство та психічні захворювання».

Жінка також розповіла журналістам, що змогла проникати на борт літака завдяки неуважності бортпровідників.

«Я ніколи не сідала у літак сама ㅡ мене завжди пропускали. Я маю на увазі, що мені вдавалося пройти лінію безпеки без посадкового талона. Мені вдавалося проникнути, йдучи за кимось», ㅡ сказала Гартман.

В інтерв’ю телеканалу вона розповіла, що хоче припинити свої незаконні мандри. Та вже за два дні після трансляції її інтерв’ю, Мерилін знову затримали в міжнародному аеропорту О’Хара.

Правоохоронці встановили за нею електронне стеження після того, як у 2019 році жінка у цьому самому аеропорту порушила умови випробувального терміну.

Тепер же, кажуть правоохоронці, жінці може загрожувати реальний термін у в’язниці, оскільки ще одного випробувального їй не дадуть.

Джерело: Громадське

Back to top button