Цікаве

У США продали найдорожчу квартиру в історії

Квартира розміщується в 69-поверховому будинку через дорогу від Централ-парку. Загальна її площа перевищує 2,2 тис. кв. метрів

Американський мільярдер і засновник хедж-фонду Citadel Investment Group Кеннет Гріффін придбав за $238 млн 4-поверхову квартиру в хмарочосі в центрі Нью-Йорка.

Нерухомість визнана найдорожчим житлом, проданим за всю історію США, повідомляє 1NEWS.

Квартира розміщується в 69-поверховому будинку через дорогу від Централ-парку. Загальна її площа перевищує 2,2 тис. кв. метрів.

Будівля нова, і в ній ще тривають ремонтні роботи. Передбачається, що в хмарочосі розмістяться спортклуб, бібліотека та майданчики для гри в гольф і баскетбол.

До цього найдорожчим житлом, проданим в США, вважався особняк в місті Іст-Хамптон на півдні штату Нью-Йорк. У 2014 році його за $137 млн придбав інвестор Баррі Розенстайн.

Напередодні стало відомо, що Гріффін придбав особняк XIX століття, розташований поруч із Букінгемським палацом в Лондоні. Будинок був виставлений на продаж за 125 млн фунтів, однак точна сума угоди невідома. За деякими даними, Гріффін збив ціну до 95 млн фунтів. За інформацією Mansion Global, придбання стало однією з найбільших угод у Великобританії за останні кілька років.

Джерело: РБК

Back to top button