Цікаве

У Сінгапурі будуть виплачувати нагороди за дітей, народжених під час пандемії

У Сінгапурі спостерігається один з найнижчих рівнів народжуваності і становить всього 1,14 народження на одну жінку, передає 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

У той час як в Україні частина дитячого населення країни знизилася на 40% за останні п’ять років, влада Сінгапуру розгорнули досить незвичайну кампанію по стимулюванню народжуваності – початківцям батькам платитимуть за народження дітей під час пандемії коронавируса.

За словами заступника прем’єр-міністра Сінгапуру Хенг Сві Кіт, подібна ініціатива допоможе знизити напругу людей, які стикаються з фінансовими проблемами або турбуються про своє робоче місце після народження дитини.

“Ми отримали відгуки про те, що COVID-19 змусив деяких честолюбних батьків відкласти свої плани по батьківства”, – цитує телеканал його слова.

Хенг зазначив, що виплата, передбачена урядом, зможе компенсувати витрати майбутніх батьків, проте не уточнив, скільки саме буде виплачено.

У Сінгапурі спостерігається один з найнижчих рівнів народжуваності і становить всього 1,14 народження на одну жінку. Відзначається, що змінювали один одного уряду країни намагалися неодноразово вирішити цю проблему.

 

 

 

Back to top button