Цікаве

У Росії знайшли закопані діаманти, які вкрав колумбієць під час чемпіонату світу з футболу

Найближчим часом вилучені коштовності будуть передані законному власникові

Поліція Татарстану виявила схованку з діамантами і ювелірними прикрасами, викраденими в Казані під час чемпіонату світу з футболу, що проходив у Росії в 2018 році.

Про це інформує 1NEWS.

У липні 2018 року на території Казанської ярмарки під час навантаження пропала валіза з коштовностями, що належать одній з російських ювелірних компаній. Пропажа товару була виявлена в аеропорту.

Співробітникам правоохоронних органів вдалося встановити особу ймовірного зловмисника. Ним виявився громадянин Колумбії Едгар Алехандро Валеро Валеро.

Він був оголошений в міжнародний розшук, у вересні 2019 року затриманий на території Аргентини, в березні 2021 року екстрадований до Росії, а в квітні — доставлений в Татарстан.

Колумбієць зізнався, що викрадені вироби він закопав у лісосмузі в одному з районів Казані, повідомило МВС РФ.

Вказати місце схованки він точно не зміг, поліцейським довелося досліджувати велику ділянку, йдеться в повідомленні. Але в підсумку чотири мішки з коштовностями все-таки вдалося знайти.

“Найближчим часом вилучені коштовності будуть передані законному власникові”, — повідомила офіційний представник МВС Росії Ірина Вовк.

Джерело: УНН

Back to top button