Цікаве

У російській версії проекту Зеленського хочуть брати участь команди з окупованих Донбасу та Криму

У російській версії українського проекту «Ліга Сміху», яка запускається на телеканалі СТС, хочуть взяти участь команди, які позиціонують себе як представники так званої «ДНР». Відповідна інформація опублікована на офіційному сайті Міжнародного союзу КВН у Порядку виступів команд на кастинг-фестивалі Ліга Сміху.

У списку команд-учасниць кастингу, який відбудеться 25−27 січня в московському Домі КВК (клуб веселих та кмітливих – ред. 1News) — колективи «Дует имени нет» і «Все Пуteam» вказані як донеччани з «Донецької народної республіки».

Також на даний момент на кастинг нового проекту СТС зареєструвалися п’ять команд з материкової частини України: МУА, Збірна медиків (Одеса), Збірна Одеси, Падик 19 (Запоріжжя), Подруги твого хлопця (Харків); та дві – з окупованого Росією Криму: B.A.N.G. (Керч) і Ельвад Вагнер (Сімферополь).

Як повідомляється, список команд-учасниць кастингу буде доповнюватися.

Нагадаємо, російський телеканал СТС запускає шоу Ліга Сміху — франшизу канал купив у шведського дистриб’ютора Eccho Rights, з яким Студія Квартал 95 співпрацює з 2012 року.

За даними Державного реєстру свідоцтв України на знаки для товарів і послуг, в Україні торговою маркою «Ліга Сміху» володіють Володимир Зеленський, Борис і Сергій Шефір, редактор Ліги сміху Андрій Чивурін, керівник Drive Production Наум Барула і Андрій Яковлєв (режисер, сценарист і продюсер).

Право власності на цю торговельну марку, а також корпоративні права Володимир Зеленський згадував у своїй декларації.

 

Back to top button