Цікаве

У Нью-Йорку та Вашингтоні вакцинованим від коронавірусу безкоштовно роздавали самокрутки з марихуани

Охочі, які мали надати підтвердження вакцинації у паперовому або електронному вигляді, вишикувалися у довгу чергу

У Нью-Йорку під час пандемії COVID-19 на тлі нещодавньої легалізації продуктів з конопель на рівні штату відбулась акція з роздавання самокруток з канабісом.

Активісти руху New York Marijuana Justice на Манхеттені пропонували безкоштовно по одній такій самокрутці щепленим від коронавірусу особам, – інформує 1NEWS.

Охочі, які мали надати підтвердження вакцинації у паперовому або електронному вигляді, вишикувалися у довгу чергу.

Така ж акція відбулась і у столиці Сполучених Штатів Вашингтоні.

Активісти роздавали канабіс 20 квітня (за місцевим часом), оскільки цей день у Північній Америці вважається неформальним днем ​​канабісу.

Влада штату Нью-Йорк наприкінці березня легалізувала продукти конопель для рекреаційного вживання. Цей крок дозволить щорічно поповнювати скарбницю на 350 мільйонів доларів за рахунок податкових надходжень від продажу, зазначили в офісі губернатора.

Нью-Йорк став 15-м штатом США, що легалізував канабіс. Тепер в домогосподарстві дозволено вирощувати не більше шести рослин конопель на кожну людину старше 21 року для особистого використання, а з собою носити до 85 грамів одержуваної з неї психоактивної речовини або до 24 грамів у вигляді концентрату.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button