Цікаве

У Литві представили комікс про війну в Україні

У Литві представили комікс про війну в Україні

Фото: t.me/mkipu
У Литві представили комікс про війну в Україні

До збірки включені історії, пов’язані з Привидом Києва, захисниками Азовсталі та історіями, що ґрунтуються на трагікомічних епізодах війни РФ в Україні.

Українське видавництво The Will спільно з Art nation видало у Литві комікс про війну в нашій країні під назвою Перемога. Про це повідомляє прес-служба Міністерства культури та інформаційної політики.

Раніше книга вже вийшла у Польщі та США.

“Перемога – це збірка коротких історій, створених, написаних та намальованих українськими художниками-коміксистами буквально за кілька місяців після вторгнення росії в Україну”, – сказано в повідомленні.

Усього комікс включає 9 авторських новел. Художниками виступили Олександр Корешков, Катерина Кошелєва, Євген Тончилов, Володимир Поворозник, Олег Окунєв, Ігор Курилін.

Авторами ідеї стали В’ячеслав Бугайов, Денис Фадєєв. Генеральним продюсером – Едуард Ахрамович, а керівником проекту – В’ячеслав Бугайов. Сценарій створили Денис Фадєєв, Руслан Самарик, Богдан Вітковський.

Нагадаємо, раніше видання TidalWave Comics створило глянцевий графічний роман під назвою Політична влада: Володимир Зеленський. У ньому показано історію президента України від коміка до лідера воєнного часу.

Британські вчені випустили книгу Ефект Зеленського


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button