Цікаве

У Львові влаштували перше в Україні онлайн-весілля (ФОТО)

На подію запросили близько 70 людей, а підготовка для наречених тривала всього 10 днів

В Україні справили перше онлайн-весілля на платформі групових чатів Zoom.

Про це повідомляє 1NEWS.

Наречені Інна та Ігор, які планували одружитися цієї весни, вирішили взяти участь у конкурсі на найкращу романтичну історію. Його організували івент-агенція Agency 42 спільно з львівською мережею Fest Lokal. Головним призом стала організація повноцінного весілля в експериментальному онлайн-форматі.

На подію запросили близько 70 людей, а підготовка для наречених тривала всього 10 днів.  За словами співзасновника івент-агенції Дениса Блощинського, навколо весілля зібрали понад 25 партнерів та підрядників. В інших умовах такий проект потягнув би на 30-35 тисяч доларів, але експериментальному форматі більшість підрядників погодилися працювати умовах партнерства.

Загалом над подією працювало близько 120 людей. Кухарі розробили для кожного гостя набір святкових страв, які доставили їм просто додому. Тим, хто живе не у Львові (де була основна церемонія), доставляли додому набори продуктів та інструкції з приготування.

Також у організації були задіяні спеціалісти з онлайн-трансляцій та логістики, ведучі, фотографи, відеографи, діджей. Ведучими були Тімур Мірошниченко та Олександр Вишневський. А піснями гостей розважав гурт “Без обмежень” та Алекс Сілаков.

Образ нареченої також готували віддалено: стилісти допомагали їй підібрати вбрання, а візажисти давали майстер-класи із зачіски та макіяжу через відеозв’язок.

Поряд з молодятами працювали лише відеограф та фотограф. А церемонія була дуже футуристичною: у майже порожній прикрашеній залі весільну промову для пари проголошувала відеопроєкція церемонімейстерки на екрані заввишки у три метри. Решта весільних елементів – обітниці, обмін обручками та побажання – залишилися незмінними.

Модерована частина весілля тривала близько двох з половиною годин, а потім гості могли просто поспілкуватися.

Джерело: “Хмарочос”

Back to top button