Цікаве

Тури в Шарм Ель Шейх – особливості та переваги відпочинку*

На Березі Червоного моря розкинулось одне із самих красивих міст Єгипту – Шарм Ель Шейх. Ще якихось пів століття тому, ця місцина була майже не обжита, де-не-де виднілись нечисленні рибацькі поселення. Зараз височіють найсучасніші готельні комплекси та розбиті чудові курортні зони, що стали улюбленими місцями відпочинку для багатьох туристів. Підібрати оптимальний тур для відпочинку можна на спеціальному сайті https://www.putevka.ua/ туроператорів та ознайомитися з умовами.

Чому їдуть в Шарм Ель Шейх?

Це величне місто розташоване на півдні півострова Сінай. Там дуже жаркий клімат, особливо влітку. Середня температура сягає +40 градусів за Цельсієм. Найспекотніший місяць – серпень. Навіть взимку, стовпчик термометра не опускається менш як +20 градусів. Полюбляють туристи відвідувати Шарм Ель Шейх із-за:

  • Можливості плавати з різнобарвними рибками. Підводні занурення дуже популярні серед відпочивальників. В прозорій воді гарно видно красу морських жителів, їх незрівнянний світ.
  • Прозорої та чистої води Червоного моря. Купатися в такій воді дуже приємно, бачити чистий пісок дна, спостерігати за морськими мешканцями.
  • Широкого асортименту морепродуктів. Продаються на базарах свіжі морепродукти, причому в великій кількості. Можна придбати справжніх крабів, гігантських креветок, лобстерів, мідій і т.п., або все скуштувати уже в готовому вигляді.
  • Наявності екзотичних фруктів в великій кількості. За час відпочинку можливо спланувати здорове та різноманітне харчування.
  • Гори Мойсея. Це священне для християн всього світу місце знаходиться саме тут. Причому піднятися на гору і відчути всю гамму емоцій, та “поговорити з Богом” можливо самотужки.

Недарма Шарм-Ель-Шейх (https://www.putevka.ua/tours/egypt/sharm-el-sheykh), дуже популярне місце відпочинку, його варто відвідати з метою відпочинку та відновлення сил на майбутні звершення.

Основні переваги відпочинку

Вибрати дане місце відпочинку допоможуть наступні плюси:

  • Величезний вибір ресторанів, нічних закладів, розваг.
  • Мережі магазинів з дешевими товарами, де можливо придбати все необхідне – від купального спорядження до верхнього одягу.
  • Зручне географічне положення та можливість відвідати сусідні міста.
  • Значна кількість аквапарків та тематичних зон для відпочинку з дітьми.
  • Наявність цікавих історичних пам’яток, наприклад, музею Тутанхамона, монументальної мечеті та ін.

Відпочивати в Єгипті експерти радять з початку осені до кінця весни. В цей період ціни значно нижчі і наплив туристів менший.

Шарм-Ель-Шейх зачаровує своєю архітектурою, екзотичною природою, теплом та комфортним відпочинком. Тож його варто відвідати і отримати насолоду, гарний загар і безліч приємних вражень.

*на правах реклами

Back to top button