Цікаве

Цукерберг показав селфі зі своїм метавсесвітом вартістю $10 млрд

Цукерберг показав селфі зі своїм метавсесвітом вартістю $10 млрд

Фото: instagram.com/zuck
Марк Цукерберг

Користувачі почали писати, що селфі Цукерберга виглядає набагато гірше, ніж однойменна гра-симулятор десятирічної давнини.

Засновник компанії Мета Марк Цукерберг опублікував селфі з метавсесвітом своєї компанії Horizon Worlds за 10 млрд доларів. Однак він одразу натрапив на критику, пише PC gamer.

На картинці він позує на тлі Ейфелевої вежі, анонсуючи реліз Horizon Worlds у Франції та Іспанії. Однак, у відповідь люди відразу ж стали критикувати “жахливу картинку”, “потворний аватар” рівня гри 2005 року випуску.

“На фото зображено Аватар Марка з мертвими очима, що стоять у порожньому ландшафті, населеному лише зменшеною копією Ейфелевої вежі та барселонського собору Тібідобо”, – пише американський Forbes.

Так, хештег #Second Life став трендом у Твіттері.

“Скріншот не просто поганий: він виключно поганий. Це крах акцій, хтось, крім мільярдера-гендиректора, був би негайно звільнений за це”, – кажуть експерти.

Скріншот twitter.com/PaulTassi
Селфі Цукерберга розкритикували

Нагадаємо, раніше засновник Pink Floyd послав Цукерберга “до біса”. Музикант у різких висловлюваннях відмовив засновнику соцмережі використати його пісню через цензуру, яку той запровадив.

Цукерберг продав криптовалютний проект Diem


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button