Цікаве

Це ще не кінець: серіал «І просто так…» продовжили на третій сезон

Серіал став лідером з переглядів на сервісі Max, тому незабаром ми знову побачимо улюблених персонажів.

Серіал «І просто так…» — спін-офф культового шоу початку 2000 років «Секс у великому місті» — продовжили на третій сезон. Про це пише видання Variety з посиланням на заяву Сари Обрі, керівника відділу стрімінгу Max за оригінальним контентом.

Зйомки серіалу
Зйомки серіалу «І просто так…» / Фото: Getty Images

«Ми не можемо дочекатися, коли глядачі побачать, куди приведе третій сезон наших улюблених жителів Нью-Йорка. Також ми раді повідомити, що з моменту запуску 2-го сезону «І просто так…» посідає перше місце в рейтингу Max Original серіалом виробництва стрімінгу, що переглядається», — сказала керівник відділу контенту Max Сара Обрі.

Також вихід третього сезону прокоментував виконавчий продюсер та шоураннер Майкл Патрік Кінг.

Сара Джессіка Паркер / © Getty Images
Сара Джессіка Паркер / Фото: Getty Images

«Ми дуже раді провести більше часу у всесвіті «Сексу у великому місті», розповідаючи нові історії про життя цих цікавих та надихаючих персонажів, яких грають ці чудові актриси», — заявив він.

Нагадаємо, що в серіалі возз’єдналися Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон та Крістін Девіс, які повторюють свої ролі із «Сексу у великому місті». У другому сезоні також повернувся Джон Корбетт у ролі Ейдана Шоу та Кім Кетролл, але з’явилася лише в епізодичній ролі у фіналі серіалу.

Сара Джессіка Паркер / © Getty Images
Сара Джессіка Паркер / Фото: Getty Images

Точна дата виходу третього сезону наразі невідома. Роботу над ним вдасться продовжити лише після закінчення історичного страйку сценаристів та акторів, який триває з травня.

Back to top button