Цікаве

Три найсексуальніші знаки Зодіаку

Три знаки зодіаку, які є найсексуальнішими серед усіх, це Скорпіон, Риби і Лев.

Їх вважає привабливими більшість людей. Є в представниках цих сузір’їв особливий магнетизм, розповіла астрологиня Лорена Томас, передає 1News.

Скорпіон

Це безперечно найсексуальніший знак зодіаку. Якщо ви зустрінетеся зі Скорпіоном, будьте готові до гарячих почуттів. Представники цього знаку зодіаку буквально приваблюють людей, тому що випромінюють сильну сексуальну енергію. Навіть якщо вони не дуже гарні. У них є особлива дивна сила, яка вабить, і протистояти їй неможливо. Та й не хочеться. Але найнебезпечніше те, що Скорпіони вміють читати думки. Коли вони поруч, то легко можуть зрозуміти, що ви думаєте або хочете. І дадуть це.

Риби

Вони творчі і замріяні, тому вміють фантазувати. Тому якщо хочеться експериментів у ліжку, Риби втілять їх у життя. Представники цього знаку зодіаку дізнаються всі ваші почуття і збудять, як ніхто інший. Риби кокетливі, емоційні і безкорисливі. Вони віддадуть всіх себе, оскільки головна мета – задовольнити партнера. З такою людиною комфортно у всьому.

Лев

Представники цього знаку зодіаку мають риси характеру Риб. Але є два види Левів. Одні люблять бути в центрі уваги, тому в спальні вони добиваються великих успіхів, але можуть знехтувати вами в процесі в гонитві за власним задоволенням. А інші ж Леви ставлять партнера в центр своєї уваги. У ліжку вони дадуть все, чого ви колись бажали, просто тому, що хочуть задовольнити вас.

Джерело: Her Way

Back to top button