Цікаве

Три найбільш нервові знаки Зодіаку: хто вони

Від дати народження людини залежить не тільки її характер, але й те, як вона поводиться в разі стресу. Особливо гостро на нього реагує той, у кого Місяць у Овні, Водолії або Скорпіоні.

Які особливості поведінки в складних ситуаціях у різних знаків зодіаку? Для початку потрібно визначити, в якому знаку Місяць. Зробити це можна за датою народження. Наприклад, на цьому сайті. Детальніше про те, як реагують на стрес представники різних сузір’їв залежно від впливу на них Місяця, розповіла астрологиня Наталя Анісімова, передає 1News.

Місяць в Овні

Спочатку влаштовують розбірки, а потім з’ясовують причини. Причому після того, як випустять пару, відразу заспокоюються.

Місяць у Тельці

Отримавши дозу негативу, поспішають його заїсти, згладити сексом і шопінгом. Тому підсумком може стати зайва вага, партнер, який утік, і непотріб.

Місяць у Близнюках

Після стресу починають багато і нестримно базікати, висіти на телефоні і писати в соціальних мережах.

Місяць у Раку

Шукають розради у близької людини, в разі неприємної ситуації відразу хочуть додому. Там бажають, щоб їх нагодували смаколиками і поклали спати. Прокинулися і не допомогло? Треба все повторити.

Місяць у Леві

Схильні перебільшувати ступінь шкоди. Тому будуть активно розповідати всім і всюди, як із ними недобре обійшлися або чим образили.

Місяць в Діві

У стані стресу починають наводити лад: прати, прибирати, готувати.

Місяць у Терезах

Найнеприємніше, що може статися, – доведеться постати перед вибором. Тому намагатимуться знайти когось, на кого можна буде перекласти відповідальність.

Місяць у Скорпіоні

Начебто і не ображаються, але пам’ятають усе. У кризові моменти готові все пригадати і бути вкрай підступними.

Місяць у Стрільці

Під час стресу починають мудрувати і повчати всіх. Просто тому, що не знають, що робити. Можуть плюнути на все і поїхати подорожувати.

Місяць у Козерозі

Нічим не видадуть, що перенервувалися. Тільки почнуть працювати в 100 разів більше. Уже знесилившись від навантаження, нарешті усвідомлюють, що стресонулі.

Місяць у Водолії

У стані напруги схильні ухвалювати радикальні рішення: звільнятися, розлучатися, переїжджати.

Місяць у Рибах

Коли на душі гидко, хочуть випити чогось міцного і довго не вилазити з ліжка.

Джерело: астрологиня Наталя Анісімова в Instagram 

Back to top button