Цікаве

Тренди літнього манікюру

Це літо зовсім не таке, до якого ми звикли. У ньому значно менше усмішок, веселощів, яскравих фарб і гарного настрою. На жаль, усі навколишні події впливають не лише на моральний стан, а й на всі сфери життя. І б’юті-сфера 一 не виняток. Але це не означає, що варто позбавляти себе таких маленьких радощів, як стильний манікюр. Така дрібниця може відволікти від складних новин, подарувати хоч короткочасну радість і зробити образ досконалим. Але які тренди у манікюрі будуть актуальні цього літа? Мінімалізм залишається на піку, але і яскраві відтінки та неординарні ідеї також будуть стильно виглядати. Варто розібратися у цьому докладніше.

kd6DHE8SzjUrjzeh45jX8WX_cMGg2HLzhoH09sfnIMQKjjwX4q7tpbptjqHo5SQ1_yFmteyrMVbMmYxuJhL6R0QJ3jyAmfW2m3Czb5qHSPvN8z3bx1BpvtNc6Nm3au2V3ik_WmWvbwAFX3431G_nRIY

Який колір вибрати?

Трендовими кольорами літнього покриття залишаються лимонний і лавандовий. До них цього літа приєдналися яскраві синій, помаранчевий, зелений (трава), рожевий (Барбі). Також влітку стильно виглядатимуть класичний червоний і білий. З цікавого варто відзначити патріотичні кольори. Манікюр із блакитним і жовтим кольорами особливо полюбили українські модниці. Ця палітра буде стильно виглядати і на однотонному покритті, і на різних дизайнах і поєднаннях кольорів. Найтрендовіші відтінки можна придбати на EVA.UA.

Нюдовий

Натуральність і природність завжди виглядають стильно. Саме тому цього року на літній сезон потрібно обирати нюдові кольори лаків, схожі на природний тон нігтя і шкіри. Популярними також будуть світлий рожевий, кораловий, беж, молочний та інші. Багато модниць останнім часом почали робити так званий «натуральний» манікюр 一 догляд за нігтями і шкірою рук без покриття лаком. Таку процедуру особливо полюбили селебріті.

Однотонний

Це бездоганна класика! З покриттям в один тон будь-який манікюр виглядатиме дорого і розкішно. Це стосується і ніжних відтінків, і яскравих модних кольорів. Мінімалістичне однотонне покриття можна зробити глянцевим, матовим або велюровим, чим трохи розбавити манікюр. Таке покриття можна легко стилізувати під будь-який літній образ.

zUtbCu8h3xUkb2LoE4jgnehByw9fKcwxlj_53D0divCdMQo9MxYbSR3iiYaQoAir7i5MwWW8iFvoEh7ZerP9z3YWteu3sBpYwrnVTm8v_se4yIafLH-TheWe4wx3vcr_Mr2QhOtWVFE0okHh_oJ0fYo

Французький

Любителькам такого покриття нейл-дизайнери пропонують на літо 2022 відразу кілька ідей для манікюру. Популярними будуть класичні варіанти френча, але також із кольоровим краєм чи основою (наприклад, популярним кольором для основи є лавандовий). Для цього також можна використовувати перераховані вище трендові кольори (від ніжного лимонного до яскравого зеленого). Влітку можна експериментувати з френчем: доповнити його анімалістичним принтом або геометричними візерунками. Для літнього французького манікюру 2022 стильним буде матове покриття з глянцевим краєм чи навпаки.

Анімалістичний принт

Тваринний принт підірвав не тільки фешн-індустрію, а й бьюті-сферу. Малюнки зебри чи леопарда переносять на очі, губи, нігті… Ці візерунки полюбилися багатьом модницям. Попри химерність цих зображень, їх можна зробити красивими та мінімалістичними. Найчастіше їх поєднують із бежевим, коричневим, білим, жовтим або чорним кольорами. Краще цей візерунок додавати до однотонного покриття, і не варто всі нігті перетворювати на картинну галерею. Якщо все зробити лаконічно, на нігтях влітку 2022 ці принти виглядатимуть стильно, модно та молодіжно.

Геометрія та “хвилі”

Уже кілька сезонів поспіль манікюрні тренди не залишає геометрія. Такий нейл-арт останнім часом став найбажанішим дизайном. Геометричні елементи можна зробити спеціальним пензликом або гелем “павутинка”. Головне тут 一 мінімалізм і простота. Можна створити одну або кілька ліній, трикутників, квадратів будь-якого кольору, які гармонійно будуть поєднуватися між собою. Також трендовими будуть малюнки хвиль. Можна поєднувати різні кольори, малювати кілька штук на одному нігті або експериментувати з товщиною ліній. Також їх можна розбавити цікавим декором, наприклад фольгою. Стильно виглядає, коли ці хвилі розміщені хаотично.

Літні манікюрні тренди 2022 року вражають своєю різноманітністю. Цього сезону кожна модниця може втілити в життя свої найнезвичайніші ідеї манікюру, і це буде стильно. Але варто пам’ятати, що гарні нігті 一 це перш за все здорові нігті. Їм потрібен якісний догляд, своєчасний манікюр і доглядові процедури.

7ik6Hicy-9X5bFNhzU-gFR5o2gSQoq2JRDXOd5k-Li4dpnoP-8xv6ZsiYDJtiqFY0WFJiQmBH45m6cIIjWTmwW5vxzu9ezaETPkARSMjqmVkwxM-NPigvlRpwhc2S-YeYTkb8bLyvcihZYUrPbLwLG4

Back to top button