Цікаве

Трендові речі осені, які варто купити на сейлі вже зараз

Поки в магазинах тривають розпродажі на літні колекції, варто скористатися нагодою і розібратися в актуальних трендах прийдешньої осені. Як оновити гардероб та не залишитися без грошей в цій метушні, шикуючись в довгі черги, достатньо просто.

Вивчивши осінні колекції модних брендів, 1News розповідає про 5 трендових речей майбутнього сезону, які можна купити вже зараз на сейлі, щоб восени бути у всеозброєнні.

Блискуче плаття в стилі Періс Хілтон

У період локдаунів багато хто вибирав практичні домашні комплекти з легінс та футболок. Нарешті прийшла пора відмовитися від мінімалізму на користь чогось оптимістичного і грандіозного.

Гасло She is a Rich Girl, яке десятиліттями проповідує Періс Хілтон як не можна до речі. Беріть приклад з спадкоємиці готельної імперії і вибирайте блискучі сукні, що нагадують клубні варіанти.

Звичайно, якщо образ Періс для вас занадто екстравагантний, зверніть увагу на спокійні елегантні речі в пайєтках, як у Reserved.

 

Асиметричний топ

Асиметричні топи, що увійшли в моду ще два сезони тому, стали справжнім хітом і не збираються втрачати своєї актуальності. Предмет одягу з однієї вільної проймою, повністю відкриває плече, є в арсеналі таких модниць, як Белла Хадід і Хейлі Бібер.

Таку річ краще носити з класичними брюками, кюлотами, спідницею довжини міді. З аксесуарів підійдуть масивні сережки і фантазійні сумки.

 

 

Сорочка кольору фуксії

Схоже дизайнери втомилися від сірих буднів, викликаних пандемією і вирішили додати фарб в наш гардероб. Колір фуксія знову повернувся на подіуми. Сорочка оверсайз гарячого, навіть шокуючого, яскраво-рожевого кольору припала до смаку інфлюенсерам. Сміливо купуйте таку річ, адже вони будуть в моді ще як мінімум кілька років.

 

Топ + спідниця або брюки

Комплекти з укороченого топа і спідниці або брюк, що стали популярними цього літа, лише зміцнили свої позиції і будуть актуальні не тільки прийдешньої осені, але і в наступному році.

Трикотажні, з льону або бавовни, з оборками та бантами, з квітковими або екзотичними принтами, всі ці різноманітні варіанти гарні. У прохолодну погоду їх краще поєднувати з кардиганами, в’язаними оверсайз светрами і масивними черевиками.

 

Кольоровий діловий костюм

Як стати наймоднішою дівчиною в офісі? Легко! Костюми-двійки соковитих кольорів фуксії, синього, фіолетового, жовтого і зеленого – найкраща уніформа. Важливо вибирати такі варіанти з елегантним кроєм і помірним розслабленням.

Носити яскраві костюми варто з блузами нюдових відтінків, і непомітними аксесуарами.

 

 

Джерело: Сьогодні
Back to top button