Цікаве

Топ молодіжних чоловічих курток*

Молодіжний стиль допомагає виділитися з безликої юрби, показати свою індивідуальність, привернути увагу протилежної статі. А оскільки підлітки та молоді люди здебільшого імпульсивні й активні, то одяг підбирають відповідно до свого способу життя та світогляду.

Топ-3 демісезонних молодіжних курток

Цього року на вулицях можна зустріти молодих хлопців в коротких бомберах, ефектних джинсових куртках та практичних вітрівках. Демісезонні колекції сповнені незвичайних фасонів і яскравих відтінків. Чоловік у будь-якому віці прагне виділитися, показати свій характер та погляд на життя, а тому велику увагу приділяє вибору верхнього одягу.

  1. Перше місце в топі молодіжної чоловічого одягу займають бомбери. Такі куртки представлені в неформальних і ділових фасонах, спокійних тонах й кислотних кольорах. Нині в моді моделі з незвичайною обробкою, контрастними смужками, заклепками.
  2. Джинсові куртки займають друге місце в молодіжному топі, оскільки чудово виглядають практично з будь-яким одягом: сорочка з брюками для інституту, джинси з футболкою на кожен день. Верхній одяг з деніму — хороший вибір на ранню осінь та пізню весну, коли не потрібно ховатися від морозів й вітрів за пуховиками та кофтами.
  3. Завдяки загальному захопленню здоровим способом життя, зріс попит на куртки в спортивному стилі. Молоді хлопці завжди активні, практично не сидять на місці, а тому надають перевагу зручному верхньому одягові, що не сковує рухів та гармонійно поєднується з кросівками.

Компанія Streetwear (https://streetwear.com.ua/) пропонує увазі покупців останні колекції модного та стильного одягу.

Молодіжні чоловічі куртки на зиму

Колекції чоловічих зимових курток передбачають класичні та подовжені моделі. Цього року молодь прагне похвалитися стьобаною курткою, теплою паркою або універсальним пуховиком. При сильних морозах актуальні подовжені до колін або щиколоток фасони.

  • Стьобані куртки користуються популярністю не тільки серед молоді. Їх унікальність полягає в особливостях пошиття. Один і той же фасон з різним типом пошиття створює протилежні враження: консервативність, мінімалізм, простота або невимушеність.
  • Парка сподобається хлопцям, які одягаються в стилі кежуал. Цей стильний і лаконічний фасон надійно захищає від вітру, снігу та морозів. Така куртка добре виглядає з джинсами, неформальними штанами, светрами, діловим одягом. Зимова колекція передбачає моделі з хутряним капюшоном різних відтінків: індиго, хакі, кава, коричневий, синій, зелений.
  • Пуховик з штучним утеплювачем — ще один тренд серед молоді. Як і класичні пухові моделі, такі куртки дуже теплі, легкі та не сковують рухів. Синтетична підкладка менш схильна до скочування, не боїться частого прання. Цієї зими популярні матові, блискучі, декоровані пуховики.

*на правах реклами

Back to top button