Цікаве

Топ-5 методів, як очистити житло від негативної енергії

Ваше житло – це місце, де ви відпочиваєте, розслабляєтеся і підживлюєтеся енергією. І варто стежити за тим, щоб енергія в вашому домі була позитивною. Саме вона відповідає за те, що у себе вдома ви відчуваєте сприятливу атмосферу, де вам комфортно і затишно, розповідає 1News.

Вашій увазі п’ять простих методів, як очистити житло від негативної енергії:

1. Придбати домашні рослини

Крім своїх властивостей очищення повітря, вони здатні поглинати негативну енергетику. Всього кілька горщиків з вашими улюбленими квітами допоможуть очистити приміщення від негативу і підняти настрій всім, хто живе разом з вами.

2. Придбати морську сіль

Все просто – потрібно поставити невеликі ємності з нею в кутах будинку. Або можна під час вологого прибирання додати трохи у відро з водою.

3. Купити пахощі

Обкурювання багато століть застосовується як засіб, що допомагає очистити житла від негативної енергії. Ідеально підійдуть пахощі на основі шавлії або полину.

4. Також можна застосувати ефірні олії

Вони допоможуть легко очистити житло від поганої енергії. Зверніть увагу на лаванду і сандал.

5. Частіше наводити порядок

Погодьтеся, вічний бардак і звалище з речей і сміття не сприятиме піднесенню духу. Приведіть у порядок будинок, і знайдете внутрішній порядок, коли перебуваєте в ньому. Спробуйте зробити перестановку – незвична обстановка сприятливо позначиться на вашому сприйнятті житла.

Джерело: Сьогодні

Back to top button