Цікаве

Топ-3 найкорисніших фруктів у світі на думку дієтолога

Топ-3 найкорисніших фруктів у світі на думку дієтолога

Кожна людина знає з дитинства, що фрукти надзвичайно корисні, так як в них знаходиться велика кількість вітамінів. Дієтолог розповіла, що деякі фрукти мають властивість виводити солі з організму, а також існують ті, які здатні запобігати розвитку цукрового діабету.

Яблуко

Цей фрукт є унікальним продуктом, він на 80% складається з води. Решта 20% складу яблука містять в собі величезну концентрацію корисних речовин. Даний фрукт варто вживати в першій половині дня, так як у другій яблуко стає шкідливим — дратує мікрофлору.

Яблуко має тільки один мінус, червоні плоди можуть викликати алергічну реакцію.

Ківі

Вчені назвали екзотичний фрукт корисним, оскільки він має властивість виводити солі із організму людини. Його рекомендують вживати в їжу вагітним, людям, які страждають від цукрового діабету, так як він містить мінімальну кількість цукру.

Груша

Даний фрукт закриває топ-3 корисних фруктів. Регулярне вживання груші знизить ризик розвитку цукрового діабету і піднімає ефективність імунного захисту організму.

Фрукт в своєму складі має велику кількість фруктози, при цьому не має сахарози. Груша здатна тонізувати і покращувати венозний відтік.

Back to top button