Цікаве

Tesla – електрокар компанії за чотири роки у космосі подолав 3 млрд км – 1News

Фото з відкритих джерел

Tesla Roadster рухається до Марса зі швидкістю 27955 км/год

З лютого 2018 року електромобіль Tesla Roadster подолав 3 млрд км і тепер перебуває на відстані 377 млн ​​км від Землі. Про це повідомляє CNN.

 

Зазначається, що Tesla Roadster рухається до Марса зі швидкістю 27955 км/год. До Марса електромобілю залишилося пролетіти 320 мільйонів кілометрів.

 

За словами астронома з Гарвардського Смітсонівського центру астрофізики Джонатана Макдауелла, Tesla ймовірно все ще ціла, але може мати пошкодження від метеоритів.

 

Зазначається, що астрономи не спостерігають за електромобілем, а професор астрофізики Університету Торонто Ханно Рейн заявив, що вивчення його траєкторії просто не має великої наукової цінності. На його думку, електромобіль у космосі – це всього лише дороге космічне сміття.

 

1News за темою: Компанія Virgin Galactic почала продаж тисячі квитків у космос

 

Нагадаємо, раніше після численних скарг на “фантомне гальмування” під керуванням автопілота та без нього на електрокарах Tesla шанувальник бренду вирішив на практиці довести, що в автомобілях з безпекою все в порядку.

 

Як зазначається, чоловік не став використовувати манекени, як це роблять у подібних тестах, а сам став прямо по дорозі перед автомобілем. Експеримент обійшовся без травм або ще чогось страшнішого.

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Back to top button