Цікаве

Тендери Прозоро на онлайн-майданчику*

Прозоро – це електронна система публічних закупівель. На таких ресурсах державні та комунальні замовники публікують оголошення на закупівлю товарів та використання послуг. Це дозволяє бізнесменам позмагатися за роль постачальника для державних підприємств.

Головний принцип електронних платформ – це можливість користувачам бачити всю інформацію про тендери. Це забезпечує прозорість, відкритість, публічність та доступність інформації про закупівлі держави. Прозоро пошук дозволяє підібрати тендери, що підходять під свої послуги. Це дозволяє користувачам запропонувати свою ціну для надання послуг.

Які тендери проводять на Прозоро?

Країна постійно потребує виконання якихось робіт, замовлення певних послуг та товарів. Всі оголошення публікуються на спеціальному сервісі, що дозволяє запропонувати свою допомогу у виконанні тієї чи іншої роботи. Постачальникам і компаніям, що надають будівельні та інші послуги, це дозволяє додатково заробивши та принести користь своїй країні.

Всі оголошення державних закупівель розділені за категоріями, що полегшує пошуки. На сайті https://zakupki.com.ua/ надано каталог усіх категорій та підкатегорій бажаних послуг:

  • енергетика;
  • будівництво;
  • господарські товари;
  • канцелярські принади;
  • комп’ютерне обладнання;
  • поліграфія;
  • металеві вироби та конструкції;
  • медичні препарати.

Також є інші категорії, що стосуються сільського господарства, промислового обладнання, текстильних товарів, харчування. В окремий розділ внесені товари та послуги, для яких немає спеціального розділу. Це можуть бути готельні послуги, дерев’яна продукція, метал, пластикові, гумові матеріали або запчастини для транспортних засобів. Скориставшись формою пошуку, є можливість ввести запит та віднайти всі пропозиції від конкурентів.

Офіційний онлайн-майданчик дозволяє публікувати різні пропозиції не лише державним чи закордонним підприємствам, а й бізнесменам. Це дозволяє підібрати закордонних чи вітчизняних замовників для отримання додаткового прибутку.

Для отримання доступу до всіх оголошень та додаткової інформації слід зареєструватися в системі prozoro. Це відкриє перед новими користувачами безліч можливостей. Їм вдасться детально ознайомитись з описом усіх оголошень, запропонувати свої послуги тій чи іншій організації, а також опублікувати інформацію про свою діяльність.

*на правах реклами

Back to top button