Цікаве

Син Байдена написав мемуари, в яких згадав про Україну

Син президента США пише в книзі "Beautiful Things", що гроші, які він заробив від компанії Burisma в Україні, допомогли розпалити у нього алкогольну та наркотичну залежність, що підірвала його відносини з сім'єю і його ділову кар'єру

Син президента США Хантер Байден написав в своїх мемуарах, що, якби йому випала така можливість, він не став би знову входити до ради директорів української газової компанії Burisma.

Про це інформує 1NEWS.

Син президента США пише в книзі “Beautiful Things”, що гроші, які він заробив від компанії Burisma в Україні, допомогли розпалити у нього алкогольну та наркотичну залежність, що підірвала його відносини з сім’єю і його ділову кар’єру.

У книзі, отриманій The Washington Post перед її запланованим випуском 6 квітня, описується, як син Байдена боровся з залежністю після смерті свого брата Бо від раку в 2015 році.

Велика частина книги присвячена особистому життю Байдена, але також він захищає свою ділову кар’єру.

Байден визнає, що політична кар’єра батька допомогла йому, але стверджує, що ні він, ні його батько не зробили нічого протизаконного, особливо в тому, що стосується Burisma.

Білий дім відмовився коментувати книгу, пославшись на заяву президента і першої леді Джилл Байден на початку лютого, коли було оголошено про випуск книги.

Джерело: Українська правда

Back to top button