Цікаве

Світ магії та чарівництва у загадковій та прибутковій консолі Fairy Queen від Novomatic

Якщо гравець бажає поринути у світ чудес і виграти більше коштів, гуляючи казковим лісом, слот “Королева Фей” від Новоматик допоможе в цьому. Гра пропонує прості правила та знайому розкладку на 10 ліній та 5 барабанів. Принагідно, тут є досить оригінальні бонуси і непогані грошові винагороди, однак, торкнемося по одному питанню за раз.

Розробник азартних консолей Novomatic відомий за рахунок неповторної графіки, захоплюючих бонусних рівнів та великих призів. Гра Fairy Queen відповідає цим параметрам, а також пропонує середню волатильність та віддачу 95.09%. При цьому максимальний приз може досягати х9000 до ставки, що дуже чарівно. Але, і про тренувальний режим забувати не варто, тому можна знайти гральний будинок з гарним асортиментом безкоштовних автоматів.

На початку гри кожному треба звернути увагу на кілька картинок. Першим є дикий символ, який замінює звичайні зображення. П’ятірка таких значно збільшить внутрішній рахунок. Далі йде скаттер “Сяючий ліс”, який активує фриспіни з розширеними іконками. Після закінчення опції, гравці зможуть отримати значний гонорар.

Які іконки вважаються найдорожчими

Перед запуском гри на гроші важливо заздалегідь ознайомитися з таблицею виплат. Це допоможе зрозуміти, які символи варто накопичувати для збільшення банкролу. Наприклад, до лінійки найдорожчих картинок входять:

  • П’ятірка Ельфів чи Зелених монстрів, які дають 750 000 монет;
  • 5 Рожевих Драконів – 400 000 монет;
  • 5 Фіолетових Грибів або Червоних Квіток – 250 000 монет.

Якщо гравець є шанувальником казок у жанрі фентезі, Fairy Queen від Novomatic вважається чудовим рішенням. Окрім того, що гра доступна в демо-форматі, її можна запустити на будь-якому гаджеті, включаючи смартфон. Також, не потрібно встановити окрему мобільну програму, адже грати можна прямо через браузер телефону.

Для зміцнення ігрового досвіду починати краще із запуску на безкоштовні жетони. Це допоможе вивчити правила, продумати стратегію та ознайомитися з таблицею виплат. Принагідно, демо-версія допоможе переконатися в оптимальних математичних показниках гри.

Якщо впевненість гравця зросла, можна сміливо переходити на платну гру. Для цього потрібно внести кошти, натиснути на пуск і чекати на зупинку барабанів. Щоб автоматизувати процес є кнопка автоматичних спинів.

Незвичайні особливості ігрового процесу

Як і більшість інших сучасних слот-машин, Fairy Queen має спеціальні символи. Це Королева Фей і Лес, що світиться відповідно. Перший може змінювати стандартні зображення, утворюючи комбо, а другий активувати бонусні спини.

Якщо на ігровому полі з’явиться щонайменше три іконки скаттера, гравцеві відкриється 10 фриспінів. Під час рівня усі символи стають розширеними. Приносить це значні дивіденди у вигляді множників від х1 до х9000.

Також слот оснащений ризик-грою, яка доступна після будь-якого позитивного обертання в основному турі. Тут слід зробити правильний вибір між мастями. Якщо це виходить, прибуток зростає вдвічі.

 

 

Back to top button