Цікаве

Суші в Запоріжжі на будь-який смак від Watatsumi

У ресторані Watatsumi ви можете замовити смачні суші в Запоріжжі з доставкою в будь-який район міста за 60-90 хвилин. Звертаючись до нас, ви отримуєте свіжоприготовлене блюдо, яке до вашого дзвінка було в вигляді окремих інгредієнтів. Кухарі починають готувати тільки за фактом для конкретного клієнта. Заздалегідь заготовлених страв у нас немає. Ми відправляємо клієнтам тільки свіжі роли і суші з-під ножа.

Свіжа і смачна їжа

Watatsumi – ресторан c великим вибором страв японської кухні. У нас ви можете замовити суші і роли різних видів. Для цього вам потрібно всього лише вибрати варіант, після чого оформити доставку на сайті або зателефонувати на наш телефон. В обох випадках ви витратите не більше пари хвилин.

Якщо ви не визначилися з варіантом, хочете спробувати кілька видів ролів або замовляєте доставку для компанії з кількох людей з різними уподобаннями, то можете сміливо вибрати який-небудь сет. Це набір з різних видів ролів в одному замовленні, який задовольнить смак відразу декількох людей. Ну і ви зможете визначитися зі своїм улюбленим видом, якщо ще цього не зробили.

Замовлення ми доставимо додому протягом 90 хвилин. Це час включає і приготування страви, і його доставку. Якщо замовдення велике, то його будуть готувати кілька кухарів, щоб вам не довелося довго чекати, і щоб їжа приїхала до вас тільки з-під ножа.

На даний момент в меню ресторану Watatsumi представлені 12 видів суші і 40 видів ролів. Це справжні шедеври смаку і гармонії інгредієнтів, що підтверджують численний позитивні відгуки наших задоволених клієнтів.

Команда професіоналів майстрів

Колектив WATATSUMI складається з кращих майстрів суші, які готують не звичайні страви японської кухні, а справжні витвори мистецтва. Ми намагаємося не просто зробити суші і роли смачними. Ми намагаємося передати в них японську атмосферу, традиції і культуру.

Справа в тому, що японці до їжі ставляться не так як решта світу. Для них це ціла культура. Можна сказати, що вони не просто їдять їжу, як ми, щоб насититися, а перетворюють це в справжню церемонію. Вони роблять це повільно, намагаючись відчути кожен смак, кожну нотку смаку. Вони насолоджуються цим процесом, тому для них важливо, щоб їжа була смачною. Наші майстри з великим досвідом приготування ролів і суші разом з блюдом передадуть вам і частинку Японії. Ви зрозумієте, як це по-справжньому насолоджуватися процесом, а не просто є.

Ввічливі і акуратні кур’єри доставлять замовлення прямо під двері вашої квартири, в офіс або в парк на лавочку. Вам потрібно буде всього лише вказати місце доставки.

Зручний сайт Watatsumi

Для оформлення замовлення вам знадобиться смартфон або комп’ютер і всього пару хвилин часу. Але це, якщо ви визначилися з позицією. А якщо не визначилися, то наш сайт вам у допомогу. На сайті компанії представлено повне меню з ілюстраціями і складом страв. Ви зможете вивчити інгредієнти в кожній позиції, а також подивитися, як виглядають представлені у нас страви. Повірте, кур’єр доставить замовлення саме в такому вигляді, як показано на зображенні. Тому ви насолодитеся не тільки шикарним смаком, але і естетичним виглядом.

Вам потрібно виконати кілька дій:

  • Вибрати позицію.
  • Натиснути на іконку «Замовити».
  • Перейти в корзину.
  • Заповнити пропоновані системою поля.
  • Очікувати доставку.
  • Оплатити можна відразу картою, а можна готівкою при отриманні у кур’єра.

Великий вибір японської їжі

У ресторані Watatsumi вас порадує великий вибір страв японської кухні, яких у нас кілька десятків. У нашому багатому меню любитель японської кухні з абсолютно будь-якими смаками та уподобаннями вибере для себе ідеальний варіант. Знайти підтвердження наших слів дуже легко. Просто ознайомтеся з відгуками клієнтів на сайті Watatsumi.

До речі, при дотриманні певних умов доставка суші в Запоріжжі буде безкоштовною. Для цього потрібно оформити замовлення на суму від 199 гривень в центральні райони міста або від 299 гривень на правий берег. У всіх інших випадках і в віддалені райони доставка буде коштувати всього 40 гривень.

Back to top button