Цікаве

Суші в Харкові на будь-який смак від Roll Club*

Смачні суші в Харкові пропонує фуд-корт Roll Club. Гості оцінили першокласний сервіс, відмінна якість страв, регулярно з’являються новинки і багато іншого. Заклад працює цілодобово, щоб бажання побалувати себе, здійснилося навіть вночі. Крім ролів, в Ролл Клабі можна замовити Боул, бургери, піцу, салати і багато іншого.

Свіжі і смачні суші

Roll Club – ресторан c величезним вибором страв японської кухні: локшина, сети для великих і маленьких компаній, соуси, напої, все до послуг гостей. У спеціальному розділі зібрані акційні пропозиції, з доступною знижкою 30%.

Будь-які замовлення доставимо додому або в офіс протягом 90 хвилин. При необхідності, можна заздалегідь оформити заявку і вказати точний час прибуття кур’єра. В наявності роли:

  • з морепродуктами;
  • рибою;
  • вегетаріанські;
  • запечені і теплі.

В меню регулярно з’являються новинки сетів – справжні шедеври смаку і гармонії інгредієнтів. Усі позиції меню кухарі готують зі свіжих продуктів, ніяких заготовок і напівфабрикатів, вони істотно псують смак. Теплі роли приїдуть в герметичній упаковці, що дозволяє зберегти потрібну температуру (+65 градусів), а начинка традиційних (холодних) буде максимально свіжою, без змішування запахів і витікання кремового сиру.

Команда професіоналів майстрів

Колектив Roll Club складається з кращих майстрів суші та ролів. Кожен з них на початку свого шляху пройшов спеціальне навчання, підкріпив все це практиці і сьогодні вміє готувати справжні шедеври смаку. Сушисти використовують в своїй роботі класичну азіатську рецептуру, а також вносять авторські напрацювання. Адже зараз у продажу є безліч новинок, про які світ навіть не здогадувався кілька століть назад, коли з’явилися роли та сашимі.

Кухарі фуд-корти Ролл Клаб використовують тільки свіжу рибу, яку обробляють самостійно. Вони зробили все можливе, щоб знайти щоб знайти сумлінних постачальників.

Крім того, в команді працюють тільки ввічливі й акуратні кур’єри, які завжди підуть назустріч гостю. Вони не люблять спізнюватися, оскільки знають, наскільки важливо приїхати вчасно. Красива і своєчасна подача страв впливає на загальну атмосферу свята і настрій гостей. Щоб порадувати себе по-справжньому смачними стравами, варто зупинити свій вибір на онлайн-ресторані Roll Club.

Зручний сайт Roll Club

На сайті компанії представлено повне меню з ілюстраціями і складом страв. Зображення повністю відповідають дійсності. Крім того, всі бажаючі можуть ознайомитися з набором інгредієнтів, способом приготування і подачі закусок.

Щоб полегшити вибір, всі страви зручно розділені за відповідними розділами. Це скорочує час пошуку потрібної позиції. На сайті представлені такі категорії:

  • роли, суші, сети;
  • локшина;
  • бургери, шаурма;
  • піца;
  • супи;
  • салати;
  • Боул;
  • десерти;
  • напої і соуси.

Для оформлення замовлення досить вибрати вподобану позиції, додати в “Корзину” і оплатити зручним способом. На сайті можна прочитати відгуки гостей і залишити свій коментар.

Великий вибір Японської їжі

У фуд-корті Roll Club великий вибір страв японської кухні на будь-який смак. У нас є що запропонувати гурманам і м’ясоїди, прихильникам правильного харчування і любителям делікатесів. Доставка суші в Харкові працює оперативно і приїжджає вчасно. Щоб переконатися в цьому особисто, зробіть замовлення. До того ж, Ролл Клаб регулярно проводить акції, пропонує смачні новинки.

*на правах реклами

Back to top button