Цікаве

Суперповня 27 квітня: як впливатиме на людей

Cуперповню сьогодні, 27 квітня, називають ще Рожевим Місяцем, Яєчним Місяцем, а ще Великоднею повнею – ось як багато назв квітневого переходу супутника Землі в свою чергову фазу. Місяць перебуватиме в знаку зодіаку Скорпіон, розповідає 1News.

Чому суперповню називають рожевою

Суперповню 27 квітня називають рожевою, адже вона відбувається напередодні весняного цвітіння. А ще тому, що в момент найбільшого зближення із Землею Місяць набуває червонуватого відтінку. ⠀

 

День з неймовірною енергетикою: як суперповня впливає на людину

Крім дня, коли станеться сама суперповня, люди можуть відчувати її за кілька днів до або після. У цей час можливі емоційні гойдалки, проблеми зі сном, загострення конфліктів, дитячі капризи, важкі сни і з’ясування стосунків.

Разом з тим ви можете відчути і суперсилу в собі, коли всі справи, за які ви братиметеся, вирішуватимуться швидко і успішно. Астрологи запевняють, що і перший, і другий стан – це нормально в період суперповні.

Разом з тим в цей період варто бути гранично акуратним на дорозі – зараз аварійно небезпечний час. Астрологи рекомендують бути дуже уважним за кермом, уникати довгих поїздок і дуже скрупульозно паркуватися.

Перша суперповня 2021 року – день з неймовірною енергетикою ще й тому, що збігається з повним Місяцем. Астрологи запевняють, що це прекрасний шанс змінити долю, виконати заповітне бажання і мрію.

У суперповню люди стають сприйнятливішими і чутливішими до слів і вчинків оточуючих, відчувають себе вразливими і беззахисними. У цей період людину легко образити, тому будьте терпимішими.

Також уникайте цими днями спілкування з психічно неврівноваженими людьми, щоб не спровокувати бійку. Намагайтеся в період суперповні тримати себе в стані гармонії і балансу.

Для чого підходить період суперповні

Дні повного місяця гарні для спокійного проведення часу, заняття улюбленими справами, відпочинку, зустрічі з друзями, масажу і медитацій.

Цього дня важливо позбутися непотрібного, негативного, поганих думок і того, що тягне вас назад.

Астрологи і нумерологи кажуть, що цей повний місяць дає шанс звільнитися людям від ілюзій, страхів і руйнівних почуттів. Це період внутрішньої трансформації і серйозної роботи над собою. Ідеальний час, щоб задати бажаний вектор свого життя!

Джерело: Сьогодні

Back to top button