Цікаве

Сучасні фотошпалери на замовлення від Uwalls

Дизайнери інтер’єру використовують різноманітні матеріали, щоб оселя набула індивідуальності. Заради вишуканого вигляду прибирають або встановлюють стіни, додають ліпнину, експериментують з покриттям для стін. Серед усіх можливих варіантів облаштунку, фотошпалери мають найцікавіший вигляд. Це не просто оздоблення кімнати, а її головний декоративний елемент, який створює настрій та задає стиль усього приміщення.

Фотошпалери «Кремові троянди» (артикул u31353) з коллекції Uwalls

Фотошпалери «Кремові троянди» (артикул u31353) з коллекції Uwalls

Uwalls — європейський виробник фотошпалер в Україні

Для того, щоб створити у своїй оселі затишок не обов’язково замовляти дорогі матеріали з європейських країн, та чекати їх тижнями. У 2000 році в Україні з’явився новий виробник фотошпалер під назвою «Uwalls». Компанія постійно вдосконалює свою діяльність, тому знаходиться на одному рівні зі своїми закордонними конкурентами.

Uwalls використовує екологічні матеріали та прогресивне обладнання для покращення якості своєї продукції. Клієнти можуть обрати будь-яке з більш ніж тисячі зображень на різні тематики, та отримати їх за вигідною ціною від виробника. Продукція компанії друкується за індивідуальними замовленнями під конкретні розміри приміщення. Саме тому фотошпалери ідеально доповнюють інтер’єр, підкреслюють смак власника та змінюють просторове сприйняття у квартирі.

Фотошпалери «Ніжні рожеві пір’я» (артикул u45689) з коллекції Uwalls

Фотошпалери «Ніжні рожеві пір’я» (артикул u45689) з коллекції Uwalls

Сучасні фотообої – як засіб прикрасити оселю

Каталог Uwalls містить зображення для кімнат з будь-яким призначенням. Світлини природи, вулиць та відкритих дверей додають простору у вузькі коридори. Абстракція, гірські краєвиди, силуети або космічні мотиви роблять передпокій цікавим на вигляд.

У вітальню найчастіше використовують фотоообої з квітами, геометричними візерунками або імітацією ліпнини. Завдяки друкованим покриттям створення настінної об’ємної композиції виходить недорого. 3-д шпалери наносять на одну стіну задля створення акценту у кімнаті, але їх можливо використовувати для усіх поверхонь. Сучасні тенденції дозволяють експериментувати зі стелями, дверима та колонами.

Фотошпалери «Глянцеві плитки із золотом» (артикул u37986) з коллекції Uwalls

Фотошпалери «Глянцеві плитки із золотом» (артикул u37986) з коллекції Uwalls

У дитячій кімнаті доречно виглядають зображення казкових героїв, кумедних звіряток чи динозаврів. Підліткам сподобаються модні скандинавські мотиви, яскраві графіті та фантастичні пейзажі. Для спальні підбирають спокійні картини: краєвиди, нічні міста, абстракцію у спокійних кольорах. Щоб зробити затишним холодне приміщення, використовують жовті, коричневі та пісочні відтінки. Вузькі вулички старого міста візуально подовжують кімнату, та нагадують про останню подорож у Львів.

У кухню можна додати яскравих апетитних кольорів. Тут експериментують з фотошпалерами на свій смак: фрукти, кава, готові страви, міські пейзажі, природа, абстракція. Головною перевагою фотошпалер в інтер’єрі є їх ціна. Невеликий бюджет на ремонт не стане перешкодою для створення унікального дизайну домівки.

Матеріали для друку шпалер

Uwalls високо цінує своїх клієнтів, тому піклується про їх здоров’я. Усі матеріали, які використовуються при друці фотошпалер, є екологічно чистими, тому не шкодять домівці. Клієнти можуть вибрати одну з текстур:

  • еко флізелін – онова дозволяє проникати повітрю до стіни, матеріал стійкий до невеликих пошкоджень;
  • жаккард – нагадує льняну тканину за фактурою, легко наноситься на стіну, не вицвітає з часом;
  • пісок – мілка текстура з блискітками, які роблять зображення об’ємнішими;
  • економ – паперові глянцеві шпалери з найнижчою ціною.

Фарби для друку не виділяють отруйних випаровувань, тому фотошпалери від Uwalls вішають в кімнати дітям та спальні. Компанія виготовляє високоякісну продукцію, яка слугує багато років без зміни кольорів.

Фотошпалери «Абстрактна чорна троянда» (артикул u25163) з коллекції Uwalls

Фотошпалери «Абстрактна чорна троянда» (артикул u25163) з коллекції Uwalls

Купівля сучасних високоякісних фотошпалер в Uwalls

В інтернет магазині Uwalls можливо обрати та замовити об’ємні фотошпалери на будь-який смак. Для зручності зображення сортовані за призначенням, стилями та темами. Під час оформлення замовлення важливо вказати потрібні розміри фотошпалер, бажаний матеріал та інші побажання щодо виготовлення продукції. Можлива доставка по всій території України. У Києві, Запоріжжі, Дніпрі та Кременчуці працює самовивіз.

Фотошпалери допомагають прикрасити оселю за невеликі кошти. Об’ємні зображення з імітацією ліпнини замінюють довгий монтаж важких декоративних елементів та відтворюють сучасні тенденції дизайну інтер’єру. Просторові пейзажі на стіну візуально збільшують кімнату, а крупні плани зменшують вільну площу.

Uwalls – провідний виробник фотошпалер, який вже понад 20 років працює в Україні. Компанія виготовляє модні фотоообої за декілька днів. Клієнт самостійно обирає в інтернет магазині текстуру для свого замовлення. Це може бути:

  • глянцевий папір, який коштує недорого;
  • вініловий жаккард або пісок, що додають зображенням об’єму та мають найбільшу ціну;
  • екологічний флізелін, який підходить в кімнату дітям.

Uwalls друкує будь-яке зображення з каталогу за індивідуальними розмірами клієнта. Замовлення відправляють у Львів, Київ, Одесу та інші міста України. Компанія пропонує цікаві сюжети, ціни від виробника та швидке обслуговування. Uwalls працює заради затишку в вашій домівці.

Back to top button