Цікаве

Сучасні двоспальні ліжка: стиль і якість — понад усе

Ліжко такого типу є втіленням сімейного затишку, а також місцем для повноцінного відпочинку і здорового сну. Тому вибирати його треба дуже ретельно і зважено. Якісні двоспальні ліжка купити в Україні можна в інтернет-магазині компанії RoomDepot. Це буде продукція провідних виробників за помірними цінами.

Кровать двуспальная Сидней Микс Мебель

Якими характеристиками відрізняються двоспальні ліжка з каталогу RoomDepot?

Про меблі, представлені в даному магазині, можна сказати, що вони є взірцем якості, надійності, міцності і стилю. Адже тут вони представлені такими відомими торговими марками як, наприклад, MELBI, MebiGrand, Rizo Meble, Арбор Древ, ЛЕВ, Мебель Сервис, Метакам, Мікс Меблі, Олімп, ТИС. Завдяки прямому співробітництву з ними продавець може гарантувати оригінальність та фірмову якість кожного товару. До того ж завдяки цьому на двоспальні ліжка ціни в каталозі нижчі, ніж у більшості аналогічних торгівельних майданчиків. І це далеко не всі переваги товарів та послуг цього інтернет-магазину.

Розміри двоспальних ліжок

У даному каталозі двоспальне ліжко можна вибрати різних розмірів. Найбільший варіант 2х2 м. Проте не обов’язково купувати таке велике ліжко:

  • Покупці вдовольняються стандартною шириною 1,8-2 м. Вибрати розмір ліжка легко. Для цього потрібно руки закласти за голову та зчепити пальці в замок. Потім слід розвести лікті в різні сторони. Якщо двоє людей, що лежать поруч, не зачіпатимуть одне одного ліктями, то така ширина буде достатньою для них.
  • Нормальна довжина ліжка має бути 1,9 м і більше. Щоб правильно вибрати і купити двоспальне ліжко, слід враховувати зріст людини, яка буде на ньому спати. До нього слід додати 15 см. Саме такою й має бути довжина ліжка.
  • Варто також правильно встановити ліжко. Краще, якщо до нього буде доступ з трьох боків. Також до нього повинно бути по 70 см вільного простору з кожного боку. Тобто під час вибору ліжка слід врахувати площу спального приміщення.

Особливості каркаса ліжка

Кровать с мягкой обивкой L005 Rizo Meble

Каркас — це та частина ліжка, яка формує спальне місце і на яку вкладається матрац. Зазвичай каркас встановлюється на кілька точок опори. Це можуть бути ніжки, подіум чи спинка з підніжжям. В ході вибору ліжка варто звертати увагу на те, з якого матеріалу виготовлений каркас. Переважно для цього застосовують натуральну деревину, ДСП чи метал. Вибір залежить від стилю інтер’єру та умов експлуатації меблів.

Тип підйомного механізму

Сучасні двоспальні ліжка дуже часто бувають оснащені підйомним механізмом. Він дозволяє облаштувати нішу для зберігання постелі та інших речей. Розрізняють такі підйомні механізми: ручний, пружинний та на газових амортизаторах. Останній варіант є найбільш зручним і сучасним видом такого механізму. Він працює чітко і безшумно. Пружинний варіант відрізняється тим, що ліжко слід піднімати вручну.

Є ще багато інших характеристик та переваг, якими відрізняються двоспальні ліжка з каталогу інтернет-магазину RoomDepot. У будь-якому випадку ми гарантуємо їх якість, безпечність і естетичність.

Back to top button