Цікаве

Стилісти назвали речі, які старять жінок

Ряд речей, які невміло підбирають пані, що хочуть виглядати молодше, насправді роблять їхній образ «бабусиним», пише 1news з посиланням на lenta.ua.

Жінкам, що переступили певний віковий рубіж, хочеться виглядати сучасніше та молодше. Крім різних доглядових процедур жінки у віці намагаються цього досягти за допомогою образу, який вони створюють. Дехто вважає, що якщо носитиме молодіжний одяг, у магазині у них питатимуть паспорт при купівлі деяких товарів, проте часом хитрощі виглядають справді безглуздо. Ряд речей, які невміло підбирають пані, насправді старять і роблять їхній образ «бабусиним».

Оверсайз

Насправді, одяг більшого розміру сьогодні у тренді, проте краще не захоплюватися ним, якщо вам більше сорока. У більшості жінок у віці через гормональний дисбаланс сповільнюється обмін речовин, тому вони набирають трохи зайвої ваги або їхнє тіло набрякає через застій води в організмі. Якщо погіршити це річчю оверсайз, жінка починає виглядати більшою. Так, у зрілому віці треники і толстовки краще замінити класичним лаконічним одягом, так ви здаватиметеся статусніше і додасте своєму образу шарм. Варто підбирати фасон залежно від фігури, оскільки так її можна коригувати: десь додати, а десь зменшити пропорції.

Короткі спідниці та великі декольте

Робити акцент на своїй красі завжди доречно, проте міні-спідниці та глибокі декольте виглядають на зрілих жінках безглуздо. Найчастіше жінки старше сорока відвідують місця, де неприйнятно з’являтися в таких нарядах, тому слід дотримуватися правил пристойності. До того ж саме коліна та зона декольте найчастіше видають вік, навіть якщо ви ретельно його приховуєте.

Якщо ви в пошуку нових стосунків або хочете розпалити вогник тих, що є зараз, зайва відкритість грудей та колін призведе до короткого результату та легковажного вибору. А якщо створите образ-загадку, то й ефект буде глибшим, коментують цю деталь стилісти.

Яскраві кольори

Акценти в образі вітаються, проте на зрілих жінках яскраві кольори часто виглядають безглуздо. Особливо якщо акценти розставлені неправильно. Спробуйте почати з невеликих аксесуарів та взуття. Для початку підберіть яскравий шарф або сумку, спробуйте поєднувати його з іншими речами у своєму гардеробі, а вже потім переходьте до того, що свідомо підбиратимете повноцінні акцентні речі. Якщо ви не вмієте правильно працювати з яскравими речами, стилісти рекомендують використовувати в образі нейтральні відтінки або приглушені відтінки.

Вінтаж

Знову на піку популярності вінтажні брендові речі. Проте зрілим жінкам вони сильно додають віку.

Аксесуари з великою кількістю декору

Черевики та сумки з шипами та заклепками не рекомендується носити навіть дівчатам. Вони вже давно вийшли з моди і роблять образ несучасним. А якщо їх одягне жінка у віці, то це зіпсує весь її образ. Намагайтеся вибирати сумки та взуття так, щоб на них було мінімум декору.

 

 

 

 

 

Back to top button