Цікаве

Статуетки — ексклюзивні подарунки для дорогих людей

Традиція дарувати подарунки в Україні з’явилася дуже давно. Вчені схильні пов’язувати її виникнення з жертвоприношенням богам. Сьогодні ж подарунки є чудовим способом висловити свою любов, пошану чи подяку дорогій для вас людині. Однак вибір доречного презенту на день народження чи будь-яке інше свято може виявитися непростим завданням.

Якщо ви з якихось причин не можете визначитися з подарунком або не знаєте, що купити людині, у якої начебто є все, найкращим вибором буде річ, що поєднує в собі естетичну привабливість і практичність, наприклад цінна колекційна статуетка.

Ексклюзивна фігурка, така як статуетка Козак, гарантовано потішить винуватця урочистості та стане справжньою окрасою інтер’єру.

Матеріали для виготовлення статуеток

Дорогі статуетки можуть бути виконані з найрізноманітніших матеріалів: порцеляни, кришталю, натурального мармуру, нефриту, срібла й навіть золота. Більш бюджетні варіанти можуть бути чавунними, керамічними, виготовленими з полімерної глини чи штучного каменю.

Існують також комбіновані вироби, що поєднують дерево й натуральний камінь або дорогоцінний метал та кришталь. Керамічні колекційні фігурки можуть мати металеві чи дерев’яні вставки. На сайті https://fama.ua/uk/podarki/statuetky можна знайти великий вибір статуеток, виконаних з кераміки, лабрадориту, бронзи, мармуру, фарфору, заліза із золотим і срібним напиленням, вироби, декоровані кристалами Swarovski, та ін.

Як вибрати статуетку

Щоб не помилитися і правильно підібрати статуетку в подарунок, варто враховувати такі моменти:

  • Декоративні статуетки з каменю мають благородний вигляд і підкреслюють статус ювіляра. Найпопулярнішими є мармурові вироби.
  • Матовий метал вважається універсальним варіантом, бронза чудово вписується в інтер’єр класичного стилю, а мінімалізм і хайтек поєднуються з блискучою хромованою поверхнею.
  • Ексклюзивні вироби з чорного металу будуть гарним доповненням приміщення в стилі лофт.
  • Фаянсові й порцелянові статуетки мають презентабельний вигляд у класичних інтер’єрах, а також у кімнатах у стилі ретро.
  • Дерево підходить, якщо в дизайні наявні етнічні мотиви. Дерев’яні фігурки також чудово впишуться в нейтральний інтер’єр.

Необхідно визначитися, які статуетки купити краще саме для цієї людини. Можна підібрати варіант, який асоціюється у вас з винуватцем урочистості (наприклад, Феміда статуетка), або подарувати фігурку, що має особливе значення: слон символізує силу й добробут, кілька слоників у ряд означають стабільність та фінансове благополуччя в родині, орел — духовність, змія — мудрість і здоров’я тощо.

Якщо ви хочете купити дійсно красивий та оригінальний подарунок, завітайте до інтернет-магазину Fama.ua, шоурум якого розташований у місті Київ. Тут ви знайдете найрізноманітніші подарункові статуетки, виготовлені з різних матеріалів. Багато з них виконані вручну справжніми майстрами своєї справи, тож такий презент потішить навіть найдосвідченішого колекціонера.

Back to top button