Цікаве

Стало відомо, який тип кузова найчастіше вибирають українські автомобілісти

Експерти підготували статистику типів кузовів легкових авто в липні 2021 року, пише 1NEWS з посиланням на sud.ua.

Серед українських автомобілістів найпопулярнішими стали кросовери і універсали.

Експерти підготували статистику типів кузовів легкових авто в липні 2021 року. Як виявилося, на внутрішньому ринку найбільше купують седани, а з-за кордону масово ввозять колишні у вживанні універсали. При купівлі нового авто більшість воліють кросовери.

В Україні протягом липня найчастіше перепродували старі седани. Таких серед внутрішніх перепродажів було 38% (31 тис. Шт.). На другому місці – універсали з 34% (28 тис. Шт.). Третє місце зайняли авто в кузові типу хетчбек – їх в липні було 20% (17 тис. Шт.) Від загальної кількості перепроданих авто з пробігом.

Найпопулярніші типи кузовів – це житловий фургон (1 продане авто), лімузин (6 авто) і фаетон (30 авто).

З-за кордону в липні найбільше привозили універсали з пробігом. Їх було абсолютна більшість: 60% (37 тис. Шт.). На другій сходинці опинився класичний седан з часткою в 22% (13 тис. Шт.), А на третьому – хетчбек (16% і 9 тис. Шт.).

Найменше з-за кордону ввозили лімузини (1 авто), житлові фургони (2 авто), і фаетони (2 авто).

Українці, які придбали новий автомобіль в липні, в більшості віддавали перевагу універсалам. Таких авто серед загальної кількості виявилося аж 63% (6,5 тис. Шт.). Хетчбек вибрали 18% покупців (1,9 тис. Шт.), А седан виявився аж на третьому місці рейтингу з 13% (1,4 тис. Шт.).

Найменше новими купували кабріолети (4 шт.), Пікапи (6 шт.) І купе (18 шт.).

 

 

 

 

Back to top button