Цікаве

Стало відомо, як виглядають смарт-окуляри Facebook і Ray-Ban

Facebook і Ray-Ban мають сьогодні презентувати свої смарт-окуляри. Проте фотографії гаджетів уже потрапили в мережу, пише Vector з посиланням на Mashable.

Наприкінці липня Марк Цукерберг анонсував випуск «розумних окулярів» для метасвіту соцмережі. Компанія працювала над їхнім розробленням разом із брендом окулярів Ray-Ban. Презентація смартокулярів має відбутися 9 вересня, проте перші їхні фотографії вже з’явилися у мережі.

 

Як виглядають «розумні» Ray-Ban

Окуляри представлені в трьох моделях — Wayfarer, Round та Meteor. Їхній зовнішній вигляд відповідає класичним моделям Ray-Ban, за винятком двох маленьких камер в оправах.

Ще одна відмінність — ширші дужки окулярів, у яких, ймовірно, сховані мікросхеми, динаміки та мікрофони.

Окуляри називаються Ray-Ban Stories, а логотип Facebook буде лише на коробці виробу. Комплект постачатиметься з кабелем для зарядки. Також користувачі отримають чохол для окулярів і зарядного пристрою.

Що далі

У смартокулярів Ray-Ban немає екранів для функціональності AR. Тому досі не зрозуміло, як вони працюватимуть в доповненій реальності. Проте сам Цукерберг заявляв, що цей продукт є лише початком шляху соцмережі до повноцінних AR-окулярів.

Back to top button