Цікаве

Стало відомо, кому буде присвячено майбутній Met Gala

Стало відомо, кому буде присвячено майбутній Met Gala

Фото: instagram.com/metcostumeinstitute
виставка пройде під гаслом Жінки одягають жінок

Автори виставки мають намір розповісти про дизайнерів, які за свої образи недоотримали належну увагу.

Майбутня виставка Інституту костюма в Нью-Йорку та Met Gala буде присвячена жінкам та пройде під гаслом Жінки одягають жінок. Про це повідомляє Vogue.

Виставка проходитиме в хронологічному порядку, від анонімних кравців початку 20 століття до всесвітньо відомих дизайнерів, таких як Клер МакКарделл, Вів’єн Вествуд та інших.

“Наша осіння виставка надасть можливість познайомитися з історіями інноваційних жінок-дизайнерів, які відіграли ключову роль у концепції моди, якою ми її знаємо сьогодні. Сполучна нитка між різними поколіннями жінок-професіоналів показує, як наступні покоління будували та розширювали спадщину своїх попередниць”, – йдеться у повідомленні.

На виставці можна буде побачити вбрання дизайнера Енн Лоу, яка стала знаменитим модельєром на початку 20-го століття і створила сукню Жаклін Кеннеді. Автори виставки наголошують, що це одна з найкультовіших суконь в історії американської моди, проте її авторка не була досить відома.

Раніше повідомлялося, що засновниця українського модного бренду Bevza стала однією з зіркових гостей з щорічного балу Інституту костюму Met Gala 2023.

Met Gala 2023: живий тарган став зіркою заходу

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button