Цікаве

Стало відомо, хто представить Велику Британію на Євробаченні-2024

Стало відомо, хто представить Велику Британію на Євробаченні-2024

Фото: instagram.com/ollyalexanderr
Оллі Александер представлятиме Сполучене Королівство на пісенному конкурсі

Євробачення відбудеться у травні 2024 року у шведському місті Мальме. Гранд-фінал проведуть у суботу, 11 травня.

Поп-співак Оллі Александер представить Велику Британію на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2024. Про це йдеться на офіційному сайті конкурсу.

“Я люблю дивитися Євробачення з самого дитинства, і я дуже радий, що візьму участь у конкурсі наступного року. У дитинстві я завжди з нетерпінням чекав цієї неймовірної події нестримної радості, дивовижно хаотичного поєднання музичних стилів, театральних постановок, щирих емоцій та гумору. Я дійсно не можу повірити, що стану частиною такої особливої події і підніму прапор Великої Британії у найвеселіший спосіб, це велика честь для мене!”, – сказав він.

Що стосується пісні, з якою Оллі виступить на 68-му пісенному конкурсі Євробачення, то вона ще не представлена, але співак каже, що “це буде електронна музика, під яку можна танцювати”. Також відомо, що вона була написана у співпраці з Денні Л. Харлом.

За версією порталу Євробачення, Оллі Александер залишається однією з найперспективніших сучасних поп-зірок у світі, випустивши свій перший реліз під власним ім’ям. Співак випустив три успішні альбоми, які здобули значну популярність у Великобританії та за її межами. Крім того, нещодавно він отримав нагороду BRIT Billion Award (з 6,5 мільярдами прослуховувань по всьому світу).

Раніше повідомлялося, що на пісенному конкурсі Євробачення 2024 Нідерланди буде представляти репер Joost Klein.

Оголошено тему та айдентику Євробачення-2024

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button