Цікаве

Союзмультфільм анонсував нові зйомки серіалу про Чебурашку

Союзмультфільм анонсував нові зйомки серіалу про Чебурашку

Фото: Википедия
Чебурашка

Автор Чебурашки Едуард Успенський встиг передати права на героїв студії “з правом на переробку”.

 
Російська кіностудія Союзмультфільм планує створити новий серіал про Чебурашку. Про це повідомила голова кіностудії Юліана Слащова, пише Інтерфакс.
 
“Ми вивчаємо можливість створення серіалу про Чебурашка, оскільки ми вже маємо створені 3D-моделі персонажів. Можливо, це буде діалоговий серіал, тому що в Чебурашці завжди були дуже зворушливі діалоги”, – сказала Слащева.
 
Вона наголосила, що серіал не буде за мотивами фільму, який виходить у прокат 1 січня.
 
Крім того, за словами голови Союзмульфільму, автор Чебурашки Едуард Успенський встиг передати права на героїв студії “з правом на переробку”. А це дозволяє створити новий сценарій як для фільму, так і для серіалу.
 
За сюжетом, у новій кінострічці йтиметься про пригоди героя в тихому приморському містечку. Там він має знайти собі ім’я, друзів і будинок. На допомогу Чебурашці прийдуть відлюдний старий садівник, дивна тітка-модниця та її примхлива онука, хлопчик, який ніяк не почне говорити, та його мама, якій доводиться несолодко, хоча вона й варить найсмачніший на світі шоколад.
 
Нагадаємо, що кіностудія Союзмультфільм раніше повідомила про намір позиватися до Японії за права використання образу Чебурашки.
 
Помер мультиплікатор, який створив Чебурашку
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button