Цікаве

Соковиті та дуже смачні курячі котлети з морквою, грибами та ананасами

Пропонуємо вашій увазі чудовий рецепт страви з м’яса, грибів, цибулі, моркви та ананаса. Це не тільки ідеальне поєднання смаків, а й апетитна на вигляд страва. М’ясо виходить ніжним та ароматним, а в поєднання з м’якими грибами та цибулею, надає страві особливого смаку та аромату. Дрібно натерта морква додає свіжості та яскравості у кожен шматок. Результат – чудова страва, яка припаде до смаку всім членам вашої родини. Ця страва є дивовижним балансом та ідеальним вибором для будь-якої вечірки. Об’єднайте все в одній страві та отримайте незабутній, дивовижний смак.

Інгредієнти:

  • М’ясо – 700 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Гриби – 200 гр.
  • Сметана – 150 гр.
  • Сир – 200 гр.
  • Ананаси консервовані.
  • Сіль, перець.

Приготування:

Для початку курячі грудки помиємо і обсушимо паперовим рушником. Далі наріжемо їх на шматочки щоб поміщалися в блендер або м’ясорубку і зробимо фарш.

Далі можете додати свої улюблені спеції, але ми використовували просто сіль та перець. Після чого все добре перемішуємо.

Цибулю та гриби нарізаємо маленькими кубиками. Моркву натираємо на дрібній тертці.

На гарячу сковороду наливаємо трохи олії і відправляємо туди цибулю. Смажимо її до золотистого кольору.

Потім додаємо моркву, перчимо і солимо за смаком.

Далі готуємо другу начинку. Гриби обсмажуємо з цибулею, додаємо до них сіль та перець.

З фаршу робимо 12 кульок, кладемо їх на деко, застелене пергаментним папером. Робимо з них коржики і змащуємо сметаною. Потім викладаємо по черзі наші начинки, третьою начинкою у нас буде ананас. Зверху посипаємо все тертим сиром.

Back to top button