Цікаве

Slots City – ігровий зал – відкрив свої двері для жителів Києва 15 травня*

Що відомо про геймінг-клубі в столиці України під керівництвом ТОВ «геймдев»?

Українські урядові влади легалізували азартні розваги на території країни ще в минулому році. Але, з огляду на те, що Україна не має якісного досвіду у веденні грального бізнесу, дана індустрія розвивається повільніше, ніж хотілося б. Проте, рух все-таки є. Наприклад, стало відомо про те, що в стінах готелю в Києві почав роботу зал з ігровими автоматами під назвою Slots City. Він був відкритий п’ятнадцятого травня.

Хто може бути клієнтом Слост Сіті?

Відвідувати цей геймінг-заклад дозволено виключно тим особам, які досягли двадцять одного року. Саме цей вік вважається прийнятним для азартних ігор, згідно з нещодавно прийнятим українському гральному законодавству.

Крім усього іншого, встановлено ще одне обмеження – у клієнта не повинно бути ніяких невиплачених аліментів. За цим дуже строго стежать.

Природно, заборонено відвідувати ігровий зал людям, які мають при собі зброю, а також п’яним або під впливом наркотичних речовин.

Ігровий клуб азартних розваг приймає відвідувачів протягом семи днів без перерв і вихідних.

Детальніше про оператора і його подальших планах

Що стосується власника Слотс Сіті, то їм офіційно є ТОВ «геймдев». Ця компанія володіє спеціальними дозволами на надання гральних послуг, шо дозволяють грати ігрові автомати онлайн: дві ліцензії на зали зі слотами і одна на віртуальний азартний клуб. Відомо, що в плани фірми входить відкриття ще двох гральних закладів з однорукими бандитами на території Києва. І це повинно відбутися вже в найближчому майбутньому. Крім усього іншого, оператор збирається крім столичного ринку підкорять ще й інші. Наприклад, для любителів покрутити барабани на ігрових апаратах в Харкові відкриється два клуби з відеослотами. Також організація планує обладнати заклади з ігровими автоматами на території Одеси і Запоріжжя. Як повідомляють офіційні представники ТОВ «геймдев», на цьому вони і не думають зупинятися. Незабаром їх зали прийматимуть гравців по всій Україні.

Цей гемблінг-оператор є на сьогоднішній день одним з нечисленних в Україні, хто бере участь у розвитку гральної індустрії. Пандемія коронавируса істотно уповільнила цей процес, так як під час локдауна процвітав тільки віртуальний сегмент гейминга. Однак є всі підстави вважати, що вже незабаром український ринок азартних ігор зможе скласти конкуренцію європейським. Адже серед українців є немаленький відсоток любителів азартних ігор, готових відвідувати подібні заклади.

Джерело інформації: playcasino.com.ua

*на правах реклами

Back to top button