Цікаве

Скрипка пропонує заборонити приймати мігрантів в Україні

Скрипка пропонує заборонити приймати мігрантів в Україні

Фото: Скріншот відео
Скрипка проти мігрантів

Музикант вважає, що заборона виїжджати за кордон для чоловіків неефективна, і її варто скасувати.

Лідер гурту Воплі Відоплясова Олег Скрипка пропонує заборонити приймати мігрантів в Україні та відкрити кордони для виїзду чоловіків. 

“Ніяких емігрантів, я всіх поважаю, у мене дуже багато іноземців знайомих, але ніяких емігрантів. Дешева робоча сила і набрати якихось некваліфікованих людей – це бізнес просто. Не пускати емігрантів, просто заохочувати своїх… Мусить бути захист, у всьому світі це є. Я був на Балі… хлопці відкрили український ресторан, всі працівники балійци, у них квота проста. Іноземці, ласкаво просимо, але привілегії місцевому населенню”, – відзначив Скрипка на YouTube-каналі Пряма Червона

Також музикант прокоментував заборону на виїзд чоловіків в Україні.

“Я вважаю, що забороняти чоловікам виїжджати неправильно. Якщо чувак хоче здриснути, він немотивований, то який з нього вояка. Зробити систему, щоб він не у військоматі комусь платив, а офіційний донат якийсь. Політика заборони вона ніколи не працювала”, – підкреслив Скрипка. 

Нагадаємо, що Скрипка потрапив у скандал, виступивши у Чорногорії на фестивалі в підтримку російських музикантів-біженців.

Олег Скрипка виступив для українських військовослужбовців у Бахмуті

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button