Цікаве

Шість найдивовижніших басейнів світу: як вони виглядають

Багато хто мріє про літню відпустку і часто уявляє себе з коктейлем у теплій водоймі. Обираючи відпочинок, туристи звертають особливу увагу на те, який вигляд має басейн.

Чого тільки не вигадують люксові готелі, щоб заманити відпочивальників до себе. Неймовірні й розкішні басейни-інфініті – справжні витвори мистецтва. 1News розповідає про топ найнеймовірніших водних конструкцій із усього світу.

Басейн у Замку Херст  США

Басейни в замку Херст розташовані на узбережжі Каліфорнії поблизу Лос-Анджелеса.

 

Hearst Castle – національна історична пам’ятка США, де є два розкішних басейни. Перший – просто неба завдовжки 32 метри, а глибина в деяких місцях сягає 3 метрів. Вода набирається з гірського джерела і є кришталево-чистою. Довкола розташовані скульптури героїв античної міфології, які переносять туристів в іншу епоху. Другий басейн закритий і обкладений плиткою з венеційського скла. Стеля бассейну покрита справжнім золотом.

СПА-курорт Yunessun – Японія

Японський СПА-готель розташований у префектурі Канагава за 100 кілометрів від Токіо.

 

Відвідувачам СПА-готелю пропонують покупатися у справжньому вині. Також гості можуть поплавати в каві, зеленому чаї, саке та шоколаді. Ванни з вмістом вина розслабляють, активізують кровообіг і зволожуть шкіру. Вино надає антибактеріальний та омолоджувальний ефект.

Готель Four seasons safari lodge – Танзанія

У Танзанії збудували особливе місце, де туристи можуть поплавати і насолодитись дикою природою.

 

Готель розташований у центрі савани, де мешкає багато екзотичних тварин. Туристи можуть спостерігати за левами, слонами, антилопами й іншими тваринами з тераси розкішних номерів. Також відпочивальники плавають у великому лазуровому басейні поряд із водопоєм звірів.

Готель Terme Millepini – Італія

Найглибший басейн у світі розташований в Італії.

 

Щоб збудувати басейн Y-40, викопали тунель 40 метрів углиб землі. Цю конструкцію вигадали для водолазів та любителів пірнати. Найглибший басейн у світі має серію різних відсіків і тунелів. Якщо не вмієте плавати – можете дослідити його через прозорий коридор, не торкаючись води.

Готель Висячі сади на Балі – Індонезія

Басейни на острові Балі висять у повітрі над тропічним лісом

 

Незвичайні басейни розташовані в Індонезії на скелі вулканічного походження. Штучні водойми побудували на висоті, де відкривається чудовий краєвид на тропічний ліс і рисові поля. Кожен номер у готелі Hanging Gardens має маленький басейн і прекрасний пейзаж.

Готель The Retreat – Ісландія

Блакитна лагуна в Ісландії має цілющі властивості

 

Блакитна лагуна – найпопулярніший туристичний осередок в Ісландії. Термальне джерело розташоване за 30 хвилин їзди від Рейк’явіка. Цілий рік температура води в озері +39 градусів, тому купатися можна навіть взимку. Природні матеріали, які містить джерело, сприяють регенерації й омолодженню шкіри.

Джерело: Обозреватель

Back to top button