Цікаве

Що взяти на барбекю для вдалого відпочинку?

Розваги на природі – найприємніший аспект літа. Можна зібратися удвох на романтичний пікнік або влаштувати барбекю для великої компанії друзів. Меню складається з урахуванням смаків відпочиваючих, але крім продуктів важливо врахувати багато інших елементів, які стануть незамінними на природі.

Якісний гриль: вибір обладнання та аксесуарів

Ідеально приготоване м’ясо – обов’язкова складова пікніка. Краще обирати преміальні моделі відомих виробників. Серед асортименту грилей & барбекю Грілекс є багато моделей люксових брендів Dancook, Char-Broil, та інших. Компанія є офіційним дистриб’ютором американських грилей преміального класу. Прихильникам мангалу рекомендується спробувати вугільний гриль – зручну сучасну альтернативу, що дозволяє робити шашлик, стейк, або копчене м’ясо. Завдяки великій кількості створеного вугіллям диму, їжа стає неймовірно ароматною, набуває особливого смаку. Якщо немає часу на роботу з вугіллям – зверніть увагу на багатофункціональний газовий гриль. Елітні стейкхауси обирають таку техніку за комфорт користування та широкий спектр можливостей.

При наявності електричного гриля можна повністю ігнорувати погані погодні умови, комах, та інші неприємні фактори, адже така техніка дозволяє готувати навіть у квартирі. Компактні габарити й відсутність диму дають можливість безпечно насолоджуватись улюбленими стравами у домашніх умовах. Додатково компанія Грілекс пропонує предмети для чистки та догляду, інструменти для приготування їжі, комплектуючі до техніки, а також елементи для розпалу та копчення. Після підбору преміум-гриля та аксесуарів можна бути впевненим у бездоганності кулінарних шедеврів.

Незамінні дрібниці на природі

Про улюблені продукти завжди пам’ятають, але є речі, про які у поспіху можна забути, або зовсім не подумати при напливі емоцій щодо майбутнього відпочинку. Скористайтесь списком, щоб прихопити найважливіше:

  • посуд та кухонні прилади (не лише одноразові);
  • скатертина, покривало, чи складні меблі;
  • аптечка, засоби першої допомоги;
  • додатковий одяг під різні настрої погоди;
  • вологі серветки, паперові рушники, пакети для сміття.

Якщо на барбекю будуть діти, варто продумати окремий набір страв для них, попіклуватись про дозвілля для найменших. Окрім улюбленої іграшки будуть актуальними: дитячий м’яч, бадмінтон, набір для гри з піском, та мильні бульбашки. Завчасно складіть перелік усього необхідного та насолодіться яскравим відпочинком у колі чудових людей!

Check Also
Close
Back to top button