Цікаве

Що приготувати з нуту: чудова альтернатива різним снекам та чіпсам

Нут – це чудовий варіант для тих, хто вирішив схуднути, але йому заважають улюблені продукти.

За допомогою цієї простої та корисної закуски можна запросто забути про існування чіпсів та інших снеків. Так можна буде перекусити на роботі чи за переглядом улюбленого фільму.

Хрумкий нут у медовій глазурі

Інгредієнти:

  • відварений нут – 2 склянки;
  • олія рослинна – 1 ст. л.;
  • мед – 1,5 ст. л.;
  • кориця – 1/2 ч. л. (за бажанням);
  • сіль за смаком.

Як готувати:

Відварений нут потрібно підсушити на паперовому рушнику.

Одночасно включити розігріватися духовку до 200 градусів за Цельсієм.

Деко потрібно застелити пергаментом, а на нього викласти відварений підсушений нут і прибрати в духовку на півгодини.

Кожні 10 хвилин потрібно перемішувати.

У цей час у мисці потрібно змішати мед і рослинну (оливкову) олію, додати корицю та сіль.

Через 30 хвилин дістаньте лист з нутом і змастіть нут з допомогою кулінарного пезнлика соусом з меду, олії та спецій, і поставте в духовку ще на 5-10 хвилин.

Залишиться дати закусці охолонути і можна насолоджуватися.

Смачного!

Back to top button