Цікаве

Що подарувати колезі на день народження?*

Одного разу з цим зіткнеться кожен, хто працює в колективі — з необхідністю вибрати подарунок тому, з ким проводиш кожен день багато часу. Найчастіше виявляється, що ви погано знаєте людину, тобто в цілому маєте уявлення, але не знаєте, чим вона займається після роботи або у вихідні, що мріє отримати в якості презенту. Тут можна піти по шляху найменшого опору —  подарувати ручку, блокнот, цукерки, статуетку. Однак варто докласти трохи зусиль, та ідеальний подарунок буде знайдений. Цікавими варіантами можуть стати навушники Ergo, подорож в ліс або підписка на сервіс.

5 безпрограшних ідей для подарунка, які підкорять будь-якого колегу

Для початку проведіть аналіз захоплень колеги, зробити це дуже просто: заходимо в соціальні мережі, дивимося, на кого підписана людина, що лайкає. Цього буде достатньо для визначення основних інтересів.

1. Навушники Ergo для офісного діджея

Якщо ваш колега любить влаштовувати вечірку в обідню перерву, часто хвалиться новинками в плейлисті, то навушники від Ergo — кращий варіант. В інтернет-магазині Eldorado можна знайти повний асортимент бренду, та купити певні моделі з хорошими знижкам.

2. Підписка на сервіс

Якщо ж ви знаєте, що колега постійно користується певним додатком, подаруйте йому річну передплату. Кожен раз, коли він буде відкривати програму, буде згадувати вас.

3. Сертифікат на масаж

Нам всім не вистачає в житті релаксу, але так рідко ми дозволяємо його собі. Нехай іменинник сходить на сеанс масажу та по-справжньому відпочине і перезавантажиться.

4. Книги

Актуально тільки в тому випадку, якщо людина любить читати, інакше подарунок так і буде припадати пилом на полиці. Дізнайтеся, які книги зараз популярні в сфері та придбайте одну або кілька.

5. Освітня програма

Курси, марафони, гайди, консультації — є багато гідних освітніх пропозицій, які допомагають прокачувати таланти та вміння. Подаруйте інфопродукт, який має всі шанси змінити життя людини.

Не забувайте, що найкращий подарунок — той, що зроблений від чистого серця.

*на правах реклами

Back to top button