Цікаве

Що подарувати чоловікові: креативні ідеї

Що подарувати хлопцеві, чоловікові, коханому чоловікові? З наближенням чергового свята, наприклад, Міжнародного чоловічого дня або Дня Збройних сил України, таке питання все більше цікавить турботливий і закоханий жіночий розум. 1News пропонує вам кілька універсальних варіантів подарунків для чоловіків, які підійдуть для будь-якого випадку життя – дня народження і дня знайомства, ювілею та урочистої дати.

Який подарунок зробити хлопцеві: корисні поради

Для початку визначтеся з метою подарунка. Ви хочете порадувати чоловіка чи себе? Подарунок для гарного настрою чи для застосування в господарстві? Річ має бути практичною чи ефектною, приносити користь чи радість?

Спробуйте дізнатися, про що мріє ваш хлопець, розпитати друзів або побродити з ним магазинами – раптом його зацікавлений погляд наштовхне вас на корисну думку?

А ще можна пофантазувати, яким би ви хотіли бачити коханого – можливо, у новій сорочці та стильній краватці?

Ось від усього цього й відштовхуйтеся, коли обираєте подарунок чоловікові.

Що подарувати чоловікові: цікаві ідеї

  • Подарунок для статусу

 

Що подарувати на 14 лютого

 

Модна сорочка, сигари, фірмова запальничка чи портсигар, щоденник в хенд мейд палітурці, ручка брендової марки, чашка з гарним фото або чохол для ноутбука. Список можна продовжити, залежно від місця роботи чоловіка.

  • Що подарувати чоловікові на свято: для хобі

Що він любить і як проводить вільний час? Подаруйте снасті для риболовлі чи полювання, шашки-шахи, моделі машинок, футбольний м’яч, більярдний кий, набір для покеру, професійні пензлі для малювання тощо.

  • Що можна подарувати чоловікові: для тіла

Для зимового часу чудовий вибір – це термобілизна, рукавички або рукавиці, шапка і шарф, а для літнього часу підійде футболка, сорочка і краватка, спідня білизна, ремінь. Також різноманітні креми і лосьйони для гоління, адже вони мають властивість періодично закінчуватися. Головне – знати його улюблену фірму.

  • Що подарувати хлопцеві: для душі

Емоції і враження, які запам’ятаються надовго: квитки на матч чи на концерт, похід в клуб або сауну, поїздка на екскурсію чи похід за місто. Лише узгодьте свої плани на день.

  • Що подарувати чоловікові: для шлунка

 

Що подарувати чоловікові на свято

Не дивуйтеся, адже шлях до чоловічого серця часто лежить саме через цей важливий орган. Останнім часом стає модним і креативним дарувати смачні букети. Включіть у чоловічий варіант ковбаску, сальце, овочі, перчик, в’ялену рибку, сухарики, кілька пляшок улюбленого пива чи елітного алкоголю.

  • Дорогий і знаковий подарунок для чоловіка

Біжутерія або ювелірні вироби підкажуть чоловікові, як високо ви його цінуєте, а також розкажуть про ваш смак: браслет, ланцюжок, перстень чи кулон з його знаком зодіаку.

  • Що можна подарувати чоловікові: для здоров’я

Доречний подарунок – спортивний інвентар. Але для цього потрібно знати, раптом у нього вже є гантелі. Абонемент у тренажерний зал чи басейн. До речі, спільний абонемент дозволить вам разом ходити на тренування і проводити більше часу разом з користю для себе.

Джерело: Сьогодні

Back to top button