Цікаве

Що необхідно дізнатися у перукаря, перш ніж почати фарбування волосся

Сьогодні практично всі жінки фарбують волосся. Відтінок стає яскравішим, більш насиченим. Однак не завжди результат радує представницю прекрасної статі. Щоб потім не шкодувати, краще спочатку проконсультуватися з перукарем і дізнатися деякі особливості фарбування.

Колір

У перукаря великий досвід. Напевно, майстер зможе допомогти вибрати необхідний відтінок. Вся річ у тім, що один і той же колір може на різному волоссі виглядати по-різному. Тому найкраще проконсультуватися. Спеціаліст врахує структуру волосся і допоможе не помилитися з вибором. Для цього бажано знати свій колір волосся в цифрах. Тоді легше підібрати необхідний для фарбування відтінок і зрозуміти, що вийде в результаті.

Що може вийти

Часто буває так, що жінці хочеться поекспериментувати. Тому вона одне фарбування робить однією фарбою, а друге — іншою. В результаті може трапитися непередбачувана реакція. Краще спочатку розповісти майстру про всі експерименти з волоссям, щоб потім не було розчарувань.

Відсоток окислювача


Професійні фарби мають на увазі використання окислювача, придбаного окремо. У недорогих фарбах окислювач вже є в комплекті. Насправді тільки перукар може визначити, який окислювач підійде. Наприклад, якщо жінка хоче зафарбувати сивину, то стандартний 3-процентний окислювач їй не підійде. Тільки 6-процентний засіб впорається з поставленим завданням.

Дотримання пропорцій

Необхідно поцікавитися про дотримання пропорцій при змішуванні. Самій жінці зробити це не так вже й легко. Спеціаліст підкаже, як зробити це правильно, в якому співвідношенні треба змішувати фарбу і окислювач.

Результат за один сеанс

Дуже часто отримати бажаний результат всього за один сеанс не вийде. Тому доводиться наносити фарбу ще раз або два через певний проміжок часу. У першу чергу це відноситься до жінок, які хочуть освітлити волосся. Спеціаліст підкаже, як правильно це робити, через який проміжок часу знову наносити фарбу.

Попередня консультація з фахівцем перед фарбуванням ніколи не буде зайвою. Вона допоможе уникнути багатьох неприємностей, які можуть виникнути.

Back to top button