Цікаве

Шафа-купе вiд Cleef*

Затіваючи ремонт, край важливо спланувати все так, аби елементи інтер’єру гармонійно доповнювали одне одного, створюючи саме ту атмосферу, котру прагнув передати хазяїн. Важливу роль у самому інтер’єрі відіграє шафа, адже вона є достатньо габаритною, та здатна створювати певний стиль. Тож до вибору даного виробу слід ставитись із особливою увагою та відповідальністю.

Як правильно обрати шафу

Звісно, кожен, хто стикається з необхідністю придбання шафи, хоче, аби вона гарно вписувалась к приміщення, була зручною та надійною, і не доставляла будь-яких незручностей в експлуатації. Найпопулярнішими нині являються шафи-купе, завдяки своїй практичності та комфортності. При виборі слід звертати увагу на розмір виробу, його тип конструкції (вбудований/корпусний/радіусний/вузький/дзеркальний тощо), його матеріал, тип відкривання та інші додаткові дрібниці (колір, наповнення, кількість поличок). 

Величезним попитом серед суспільства користується шафа Cleef, яка відрізняється високою якістю, надійністю та багатим зовнішнім виглядом. Компанія має власне виробництво, на якому працівники дотримуються всіх правил, норм та вимог, завдяки чому продукт виходить саме надійним та якісним. Клієнту не варто перейматись, адже Cleef використовує на фабриці виключно сертифіковані матеріали. Їм довіряють такі масштабні мережі як Караван, Manufactura, Dream Town, ElectroLux та інші.

Про компанію

Дане підприємство знаходиться на ринку вже понад 10 років. За весь час діяльності компанія значно розвилась, розширила асортимент продукції, та вдосконалила процеси надання певних послуг. Серед переваг можна виділити наявність власного виробництва, широкий асортимент товарів, створення унікального дизайну, відповідальність працівників (які роблять все, аби задовольнити побажання клієнта щодо меблі), мінімальні строки виготовлення (в середньому до 7 днів), та надання гарантії на 7 років. Замовлення проходить в декілька етапів:

  • клієнт залишає заявку на сайті (або телефонує);
  • після цього менеджер уточняє та узгоджує всі необхідні деталі;
  • далі, у зручний для замовника час, приїжджає дизайнер та здійснює заміри;
  • починається виготовлення шафи;
  • на завершальному етапі здійснюється доставлення та монтаж.

Ознайомитися з детальнішою інформацією, та перейти до оформлення замовлення, можна на сайті компанії.

*на правах реклами

Back to top button