Цікаве

Серіал “Секс і місто” через 20 років отримає продовження

Але в новому серіалі повернуться лише троє з чотирьох головних акторок - Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон та Крістін Девіс

На телеекрани незабаром вийде продовження серіалу “Секс і місто” – через понад 20 років після дебюту культового телешоу.

Серіал HBO розповідав про життя чотирьох нью-йоркських жінок, їхню роботу та стосунки наприкінці 90-х – початку 2000-х, – інформує 1NEWS.

Але в новому серіалі повернуться лише троє з чотирьох головних акторок – Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон та Крістін Девіс.

Кім Кетролл, яка зіграла популярну героїню Саманту, зніматися у ньому не буде.

Чому саме Кетролл не братиме участь у зйомках нового серіалу під назвою And Just Like That, HBO не повідомляє.

Однак відомо, що у Кетролл останніми роками були напружені стосунки з командою шоу, зокрема з Паркер.

Новий серіал матиме десять півгодинних серій. Виробництво розпочнеться наприкінці весни.

Трейлер шоу HBO Max не розкриває багато інформації. У ньому можна побачити кадри Нью-Йорка, але немає жодного із персонажів.

“Я виросла з цими персонажами і не можу дочекатися, як розвиватиметься їхня історія, з чесністю, пильністю, гумором і улюбленим містом”, – сказала Сара Обрі, керівниця відділу оригінального контенту на HBO Max.

Оригінальний серіал “Секс і місто”, створений Дарреном Старом, заснований на однойменній книзі Кендіс Бушнелл 1997 року.

Прем’єра на HBO відбулася в 1998 році. Шоу тривало шість сезонів – до 2004 року. Воно надихнуло два фільми – “Секс і місто” у 2008 році та “Секс і місто 2” у 2010 році. Серіал-приквел “Щоденники Керрі” з Анною Софією Робб у головній ролі вийшла в ефір “The CW” у 2013-2014.

Джерело: ВВС Україна

Back to top button