Цікаве

Серіал І просто так продовжили на третій сезон

Серіал І просто так продовжили на третій сезон

Фото: HBO
Серіал став лідером з переглядів на сервісі Max

Сім’я, старі приятелі, нові знайомства та кар’єрні виклики продовжують тримати головних героїнь у ритмі великого міста, та підносити їм безліч сюрпризів.

Серіал І просто так продовжено на третій сезон. Про це повідомляє Variety з посиланням на заяву Сари Обрі, керівниці відділу стрімінгу Max за оригінальним контентом.

Також вона розповіла про те, що спінофф культового шоу початку 2000 років Секс і місто залишається найпопулярнішим оригінальним проектом на сервісі Max.

“Ми не можемо дочекатися, коли глядачі побачать, куди приведе третій сезон наших улюблених мешканок Нью-Йорка. Також ми раді повідомити, що від моменту запуску 2-го сезону І просто так… посідає перше місце в рейтингу Max Original”, – вона.

Варто зауважити, що акторський склад третього сезону ще не оголошений, але шанувальники, швидше за все, можуть очікувати повернення Сари Джессіки Паркер, Синтії Ніксон та Крістін Девіс.

Точна дата виходу третього сезону наразі невідома.

Раніше повідомлялося, що телеканал FX Networks опублікував офіційний трейлер 12 сезону серіалу Американська історія жахів.

Вийшов повний трейлер другого сезону серіалу І просто так

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button