Цікаве

Село-привид з’явилося з-під води в Іспанії – 1News


Reuters

Дощів у цьому районі не було вже кілька місяців

В Іспанії посуха спустошила водосховище, в результаті чого стало видно раніше затоплене село. Про це повідомляє Reuters.

Як зазначається, село-привид під назвою Асередо на іспано-португальському кордоні приваблює натовпи туристів своїми моторошними сірими руїнами. Воно було затоплене в 1992 році.

Прогулюючись по брудній землі, місцями потрісканій від посухи, відвідувачі знаходять дахи, що обвалилися, дерев’яні уламки, які колись були дверима, і навіть питний фонтанчик, з іржавої труби якого досі тече вода. Біля колишнього кафе звалені ящики з порожніми пивними пляшками, а біля кам’яної стіни іржавіє напівзруйнована стара машина. На кадрах з безпілотника видно занедбані будівлі.

Повідомляється, що низький рівень води у водосховищі викликаний посухою. Дощів у цьому районі не було вже кілька місяців.

1News за темою: У Південній Каліфорнії в США оголошено надзвичайний стан через посуху

Нагадаємо, місто Чикаго, одне з найбільших міст США, за кількістю населення перебуває під загрозою зникнення. Небезпеку для нього становить найбільша кількість опадів протягом останніх п’яти років, пов’язана з глобальними змінами клімату.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button