Цікаве

Секрети розкрито: як вивести жирну пляму з будь-якого одягу

Секрети розкрито: як вивести жирну пляму з будь-якого одягу

Содержание

Напевно, кожна господиня чи господар хоча б раз у житті відмовлялися від речі, яка їм подобалася, через те, що стару пляма від олії не змогли самі вивести, а здавати річ у хімчистку вважали надто дорогим задоволенням.

Звичайно, не всі знають, як розібратися з такою складною проблемою, оскільки є секрети, але не переживайте — нічого дуже складного робити не доведеться. Зверніть увагу, раніше писав, як прибрати жовтизну з коміра на сорочці.

Як вивести пляму від олії з кольорового одягу

Навіть старий бруд можна легко прибрати, якщо зробити секретний домашній засіб для виведення плям. Найцікавіше, що вам не потрібно буде використовувати якісь незвичайні чи дорогі інгредієнти, просто візьміть:

  • 1 столову ложку натертого господарського мила;
  • 1 чайну ложку скипидару;
  • 0,5 чайної ложки аміаку;
  • приблизно 1 чайну ложку води.

Змішайте всі інгредієнти так, щоб маса була схожа на пасту. Води можна додати трохи більше.

Як вивести стару пляму від олії з одягу різного кольору — покрокова інструкція

Обов’язково під пляму всередину речі підкладіть целофановий пакет, щоб засіб не потрапив на іншу сторону. Потім густо нанесіть суміш на пляму і залиште на 15-20 хвилин. Після цього приберіть засіб, візьміть господарське мило і заперіть пляму.

Коли все зробите, ще раз виперіть річ з порошком і кондиціонером, щоб прибрати неприємний запах.

Чи можна відіпрати олію з одягу різного кольору, ми з вами розібралися. Варто зазначити, що є простіший спосіб виведення плям — можна використовувати досить дешевий засіб не за призначенням, і, що найважливіше, він впорається із забрудненнями.

Як вивести застарілу пляму від олії з будь-якого одягу

Якщо хочете швидко позбутися плями — візьміть рідину для зняття лаку. Щедро нанесіть цю рідину на річ. Якщо пляма дуже стара — залиште рідину, нанесену на річ, на ніч.

Якщо у вас мало часу, і ви не хочете чекати, поки такий імпровізований засіб для виведення плям висох, можете підсушити річ феном. Потім просто виперіть одяг, щоб він мав приємний запах.

Чим відіпрати соняшникову олію з куртки — лайфхак

Можна впоратися з плямою, використовуючи вже розкритий рецепт секретного домашнього засобу для виведення плям, а можна піти і простішим шляхом. Візьміть спонж, нанесіть на нього очищений бензин «Калоша» і відітріть пляму. Після цього також варто випрати річ.

Ось як відіпрати масло з одягу в домашніх умовах з будь-якого одягу — ви можете використовувати будь-який з розкритих способів і отримаєте чудовий результат.

Back to top button